Karataş Sanayi Sitesi'nin temeli yakında atılacak

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, şehir içinde kalan tamirciler için yeni yapılacak olan Karataş Sanayi Sitesi'nin yakın zamanda temelini atarak kısa sürede tamamlanacağı müjdesini verdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Haziran 2012 18:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Tahmazoğlu, Karataş Oto Makine Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Olağan Genel Kurul Toplantısı'na katıldı. Esnafın sorun ve sıkıntılarının farkında olduklarını ve bunların bir kısmına çözüm üretildiğini ifade eden Tahmazoğlu, ?Göreve geldiğimiz günden bu yana hiçbir probleme büyük demedik. Çözüme kavuşturmak için yapılması gereken neyse yapılacak dedik. 2,5 yılda belediyemizin borcunu bitirdik. 4 noktada Türkiye'ye örnek gösterilen bir kentsel dönüşüm çalışması yapıyoruz. Belediyemiz ayrıca Türkiye'nin en büyük bütçesini yapan belediye olmuştur. Birçok esnafımız şehir içinde daracık sokaklarda ve dükkanlarda sanatını icra ederek ekmeğini kazanmaya çalışıyor. Bundan esnafımız rahatsız dükkan üstünde evi olan vatandaşımız rahatsız. Bu soruna çözüm için esnafımıza modern yeni bir yer yapmak gerekiyordu. Bunu yaptık.? diye konuştu.

Esnaf için yapacakları yeni sanayi sitesi için 2 yıldır uğraştıklarını kaydeden Tahmazoğlu, ?Tamirci esnafımız mağdur olmasın ve kısa sürede Sanayi sitesi tamamlansın diye belediye olarak kendimiz yaparak esnafımıza teslim edeceğiz. 13 Temmuz'da sanayi sitemizin yapım ihalesi yapılacaktır. Esnafımız için sanayi sitemizi ucuza mal etmek için bütün firmaları davet ettik. Maliyet artmasın diye alt yapı gibi birçok çalışmayı bu ihaleye katmadık. Biz istiyoruz ki esnafımız işyeri sahibi olsun kendi dükkanın da ekmeğini kazansın. Biz her zaman esnafımızın yanındayız. Sanayi sitemizin temelini birlikte atacağız ve kısa sürede tamamlayacağız.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber