21 Haziran 2012'den önemli gündem başlıkları

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Haziran 2012 09:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cumhurbaşkanı Gül'ün programı

- Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Kayseri'de Organize Sanayi Bölgesi'nde saat 11.00'de halı fabrikasının açılışını yapacak, saat 15.30'da Nuh Naci Yazgan Üniversitesi ve Emel-Mehmet Tarman Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ni ziyaret edecek, saat 17.15'te hayırseverlere plaket verecek.

Başbakan Erdoğan'ın programı

- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Brezilya'da Cumhurbaşkanı Dilma Vana Rousseff ile kahvaltıda bir araya gelecek, Rio+20 Zirvesi'nde, ''İnsani Kalkınma'' ve ''En Az Gelişmiş Ülkeler ve Rio+20'' konulu etkinliklerde konuşma yapacak, zirvenin Genel Kurulu'na hitap edecek.

TBMM gündemi

- TBMM Genel Kurul, saat 14.00'te gündemindeki konuları ele almak üzere toplanacak.

- TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu, 40 bin öğretmen atanmasını da öngören "torba" teklifin görüşmelerini sürdürecek.

- TBMM Sağlık Komisyonu, Sağlık Bakanlığı ve Bağlı Kuruluşlarının Teşkilat ve Görevleri Hakkında KHK ile Bazı KHK'larda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı'nı ele alacak.

- TBMM Adalet Komisyonu'nda, Türk Ticaret Kanunu ile Türk Ticaret Kanununun Yürürlüğü ve Uygulama Şekli Hakkında Kanunda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı görüşülecek.

- TBMM Milli Savunma Komisyonu, Harp Akademileri Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'ni ele alacak.

- TBMM Darbe ve Muhtıraları Araştırma Alt Komisyonu, Saadet Partisi eski Genel Başkanı Recai Kutan'ın bilgisine başvuracak.

- TBMM Darbe ve Muhtıraları Araştırma Alt Komisyonu, Meclis eski başkanlarından Mustafa Kalemli'nin bilgisine başvuracak.

- TBMM Darbe ve Muhtıraları Araştırma Alt Komisyonu, eski bakanlardan Hasan Ekinci'nin bilgisine başvuracak.

Başbakan yardımcıları ve bakanların programları

- Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, saat 16.00'da Başbakanlık Merkez Bina'da Tunus'tan gelen gençleri kabul edecek.

- AB Bakanı ve Başmüzakareci Egemen Bağış, saat 13.30'da Şam eski Büyükelçisi Ömer Önhon'u bakanlıkta kabul edecek.

- Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, saat 11.00'da Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile Yüksek Öğretim Kurulu Başkanlığı arasında imzalanacak işbirliği protokol törenine katılacak.

- Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, saat 10.00'da Marmara Otel'de Ulusal Düzenleyiciler Konferansı'na, saat 14.00'da İstanbul DTO'da İstanbul Deniz Ticaret Odası Meclis Toplantısı'na katılacak.

Siyasi partilerin programları

- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, saat 17.30'da Beşiktaş'da İlhan Selçuk Anıtı açılışına katılacak.

- CHP İstanbul İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Nuray Çepni, saat 12.30'da İstanbul İl Merkezi önünde İstanbul İl Kadın Kolları 11. Olağan Kongresi için başkanlık adaylığını açıklayacak.

Basın toplantısı, tören, eylem, panel, toplantı, görüşme, ziyaret

- Polis Akademisi 67. Dönem, Güvenlik Bilimleri Fakültesi'nin 11. Dönem mezuniyet töreni, saat 14.00'da Polis Akademisi Gölbaşı Kampüsü'nde yapılacak.

- Birleşik Krallık Milli Günü ve Silahlı Kuvvetler Günü dolayısıyla saat 18.30'da Birleşik Krallık Büyükelçiliği'nde resepsiyon verilecek.

- Ankara Valisi Alaaddin Yüksel ile hayırsever iş adamı Salih Bezci, saat 10.30'da Eğitime Yüzde Yüz Destek Projesi kapsamında protokol imzalayacak.

- Türk Kızılayı Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar ile Tesco Kipa Kurumsal İlişkiler Direktörü Ellen Gladders, saat 15.00'da "Kipa İçin Hayat Ver" kampanyasına ilişkin protokol imzalayacak.

- ANKİAD ve SKAL International işbirliğiyle oluşturulan "Ankara'yı yaşamak" isimli projenin tanıtım toplantısı, saat 18.30'da Swiss Otel'de yapılacak.

- Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi mezuniyet töreni, saat 19.00'da yapılacak.

- MÜSİAD ?Ekonomi Danışma Kurulu? saat 09.30'da MÜSİAD Genel Merkezi'nde ?2012 Türkiye Ekonomisi Raporu'nu açıklayacak.

SPOR GÜNDEMİ

----------------------

- Trabzonspor'un yeni transferi Souleman Bamba, saat 08.00'de Acıbadem Fulya Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçecek.

- Fenerbahçe'nin yeni transferi Dirk Kuyt, saat 09.00'da Göztepe Medical Park Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçecek ve Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 13.00'te başlayacak imza töreni ile taraftarların önünde sözleşme imzalayacak.

- Antalyaspor, Mersin İdman Yurdu'nda forma giyen kaleci Hakan Arıkan ile saat 11.00'de sözleşme imzalayacak.

- 2012 Avrupa Spor Başkentliği Etkinlikleri kapsamında futbol, Basketbol, Voleybol, Bowling ve Masa Tenisi branşlarının yer aldığı TSYD ve Spor A.Ş. nin ortaklaşa düzenlediği 'Basın Oyunları' Kura Çekimi saat 12.00 de TSYD'de yapılacak.

- 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası çeyrek final maçında Çek Cumhuriyeti ile Portekiz, saat 21.45'te karşı karşıya gelecek.

- Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel, saat 09.15'te Swiss Otel'de FIBA Kadınlar Olimpiyat elemelerine hazırlanan milli takım sporcularıyla kahvaltıda bir araya gelecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber