Av tüfeğiyle havaya ateş eden genç saklandığı mermercide yakalandı

Bursa'da, para isteme meselesinden dolayı babasıyla tartıştıktan sonra havaya av tüfeği ile ateş eden genç, hareketli dakikaların yaşanmasına sebep oldu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Haziran 2012 17:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Silah sesini duyan gencin kardeşinin polisi arayarak, "Babamı öldürdü." ihbarı polisi alarma geçirdi.

Saat 15.15 sıralarında Bursa Emniyet Müdürlüğü 155 Polis İmdat Hattı'na gelen ?Osmangazi ilçesi Zafer Mahallesi Yan Sokak'ta ikamet eden kardeşim, babamı öldürdü.? ihbarı hareketli anların yaşanmasına sebep oldu. Olay yerine gelen çok sayıda polis ekibi, gerçeği kısa sürede ortaya çıkardı. Evlerinin önünde, para isteme meselesinden dolayı babası İbrahim T. ile tartışan Ömür T. (29), elindeki av tüfeği ile havaya ateş etti. Silah sesini duyan yakınları ise polisi arayarak durumu bildirdi. Yapılan incelemede zanlının sadece havaya ateş ettiği belirlendi.

Olay yerine gelen polis ekipleri, zanlıyı yakalamak için çevrede arama yaptı. Zafer Bulvarı üzerindeki bir mermer atölyesine giden polis ekipleri mermercide yaptıkları aramalarda zanlı Ömür T.'yi yakaladı. Üzeri mermer tozuyla kaplanan zanlı, yüzünü yıkadıktan sonra gözaltına alındı. Polise verdiği ilk ifadesinde, babasını öldürmediğini, sadece havaya ateş ettiğini söyleyen genç, polis merkezine götürüldü. Polis ekipleri ise mermer atölyesinde av tüfeğini aradı. Bu sırada üniformalarına mermer tozu bulaşan polisler, çeşmede temizlendi. Olayla ilgili evin önünde bir adet boş kovan bulundu. Bursa Emniyet Müdürlüğü olayla ilgili soruşturma başlatıldığını duyurdu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber