Kazada kopan bacağı yerine dikildi

Yağmurlu havada motosiklet kazasında bacağı diz kapağından kopan Okan Aksakbağı (17), hastanede gerçekleştirilen operasyonla bacağına yeniden kavuştu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Haziran 2012 18:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Motosikletiyle seyrederken yağmur sebebiyle kaza yapan Okan Aksakbağı, sol bacağını kaybetti. Kazadan sonra Özel Medline Konya Hastanesi'ne kaldırılan Aksakbağı, burada Prof. Dr. Tunç Cevat Öğün, Op. Dr. Ümit Yar, Op. Dr. Serhat Yıldırım ve ekibi tarafından ameliyata alındı.

Okan Aksakbağı'nın dizden kopan bacağı, yaklaşık 4 saat süren ameliyatla yerine dikildi. Prof. Dr. Tunç Cevat Öğün, ameliyatla ilgili yaptığı açıklamada, ?Hastanın sol bacağındaki atar ve toplardamarlar çok ciddi hasar gördüğü için sağlam olan sağ bacağının damarlarını aldık. By pass ameliyatlarında kullanılan bu yöntem ile kopuk olan damarların tamirini gerçekleştirdik. 4 saat süren zor ve riskli ameliyatın sonunda hastanın dolaşımı normale döndü.? dedi.

Geçirdiği başarılı operasyonun ardından bacağına kavuşmanın mutluluğunu dile getiren Aksakbağı, ?Kazadan sonra yaşadığım korkuyu, ümitsizliği ifade edemem. Doktorlarıma çok teşekkür ederim. Her geçen gün kendimi daha iyi hissediyorum. Tekrar yürüyebilecek olmak benim için hayattaki en büyük ödül.? şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber