Sivas'taki kazada hayatını kaybeden Karaoğlu ailesi Kozan'da defnedildi

Kayseri Sivas karayolunda park halindeki TIR'ın altına giren otomobilde hayatını kaybeden aynı aileden 3 kişi, Adana'nın ozan ilçesinde toprağa verildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Haziran 2012 18:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kozan'a getirilen sağlık memuru Paşa Karaoğlu (47), hemşire olan eşi Kezban Karaoğlu (40) ve çocukları Fatih Karaoğlu (15) için Kozan Devlet Hastanesi'nde tören düzenlendi.

Kozan Devlet Hastanesi'nde ebe hemşire olarak çalışan Kezban Karaoğlu ve ailesi için mesai arkadaşları gözyaşı döktü. Buradaki törenin ardından Hoşkadem Camii'nde kılınan cenaze namazından sonra cenazeler ilçe mezarlığında toprağa verildi.

Törene Kozan Kaymakamlığına vekalet eden Feke Kaymakamı Mehmet Balıkçılar, Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, İl Sağlık Müdür Yardımcısı Saadettin Özsürekçigil, Hastane Başhekimi Sefa Yapıcı ve çok sayıda sağlık çalışanı katıldı.

OLAY:

Sivas-Kayseri karayolu Koyuncu mevkiinde yol kenarına park edilen 31 KBV 05 ve 31 Z 7268 dorse plakalı TIR'a, Paşa Karaoğlu'nun (47) kullandığı 80 AG 971 plakalı otomobilin arkadan çarpması sonucu, sürücü ile eşi Keziban Karaoğlu (40) ve çocukları Fatih Karaoğlu (13) olay yerinde hayatını kaybetmiş kızları Ezgi Karaoğlu (15) ise yaralanmıştı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber