Nevşehir'de huzur operasyonunda 3 tutuklama

Nevşehir Emniyet Müdürlüğü ekiplerince son bir hafta içerisinde Aksaray ve Nevşehir'de düzenlenen huzur operasyonlarında yakalanan 18 kişiden 3'ü tutuklandı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Haziran 2012 17:56, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Nevşehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, ağırlıklı olarak Nevşehir Kalesi civarında bulunan mahallelerde yerleşik bulunan ve suç işlemeye meyilli şahısların daha önce karıştıkları olaylarda kullandıkları düşünülen suç aletlerinin ve diğer suç unsurlarının ele geçirilmesi ve suç işlenmesinin önlenmesi amacıyla çalışma başlatıldı. Yapılan teknik ve fiziki takipler sonrasında Nevşehir 2. Sulh Ceza Mahkemesi'nin kararı ile Emniyet Müdürlüğü ekipleri, il merkezinde 14 konut, Avanos ilçesinde bir konut ve Aksaray ilinde 4 konut olmak üzere 19 konuta eş zamanlı operasyon düzenledi. 87 personelin katılımı ile gerçekleştirilen operasyonda, söz konusu şahısların ev ve araçlarında yapılan aramalarda 4 adet tüfek ve bu tüfeklere ait 29 adet dolu fişek, 4 adet 9 mm çapında tabanca mermisi, bir adet kurusıkı tabanca ve bir adet şarjörü, bir adet Osmanlıca yazılı ve kapağında Osmanlı tuğrası bulunan 120 yıllık kitap, bir miktar Hint keneviri, bir çift tescilsiz plaka, bir adet iki tarafı da açılmış vaziyette sallama tabir edilen satır ve bir adet çalıntı motosiklet ele geçirildi.

Operasyonlarda ayrıca Aksaray ve Nevşehir'de çeşitli suçlardan aranan 4 kişi de yakalandı. Olayla ilgili geçen hafta yapılan çalışmada da 14 kişi gözaltına alınmıştı. Mahkemeye çıkarılan zanlılardan 3'ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber