Boğazlıyan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi açılışa hazırlanıyor

Yozgat'ın Boğazlıyan ilçesinde yapımına kısa süre önce başlanan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde çalışmalar tamamlandı. Merkezin 10 gün içerisinde hizmete açılacağı belirtildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Haziran 2012 18:26, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Boğazlıyan Devlet Hastanesi Müdürü Latif Manyas, Yozgat Valisi Necati Şentürk'ün büyük destekleri ile yapımına başlanan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'ndeki çalışmalarda sona gelindiğini söyledi.

Manyas, "Gerek oda sayısı, gerekse fiziki açıdan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi oldukça modern bir yapıya kavuştu. Vatandaşlarımız burada normal diş muayenesi, kanal, dolgu ve protez gibi bir çok hizmetleri en iyi şekilde alabilecekler." dedi.

Hastane kadrosunda 3 diş hekimi ile vatandaşlara hizmet verildiğini ifade eden Manyas, "3 hekimimiz, hasta potansiyeline cevap vermekte güçlük çekiyor. Boğazlıyanımızın yanı sıra yakın çevre ilçelerden de hastalar geliyor. Yeni merkezinde hizmete girmesiyle bu hasta sayısı da artacak. Bu bakımdan ihtiyaca cevap verebilmek için de yeterli sayıda diş hekiminin atanması gerekmektedir." diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber