Şehitler nedeniyle Etimesgut'ta konserler ertelendi

Etimesgut Belediyesi, Hakkari'den gelen 8 şehit haberi nedeniyle 23 Haziran'da yapacağını duyurduğu konser programını ileriki bir tarihe erteledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Haziran 2012 18:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Etimesgut Belediyesi, Hakkari Dağlıca'da hain terör saldırılarında şehit düşen askerler nedeniyle bu haftaki konser etkinliklerini ileriki bir tarihe erteledi. Etimesgut Belediyesi'nden yapılan açıklamada, "Hakkari Dağlıca'da yaşanan terör saldırısında, kahramanca mücadele eden 8 askerimiz şehit olmuş, 19 askerimiz yaralanmıştır. Bu hain saldırı tüm yurdumuzu büyük üzüntüye boğmuştur. Bu son gelişmeler üzerine 23 Haziran Cumartesi günü yapılacağını duyurduğumuz İbrahim Erkal ve Mehmet Demirtaş'ın sahne alacağı Toplu Nikah ve Sünnet Şöleni daha sonra açıklanacak ileriki bir tarihe ertelenmiştir." denildi.

Yapılan terör saldırılarını lanetleyen bir açıklama yapan Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel de ?Hakkari'de yaşanan kalleş terör saldırısı nedeniyle ne yazık ki 8 vatan evladımız şehit düşmüş, 19 askerimiz de yaralanmıştır. Vatanımızın bütünlüğüne, milletimizin birliğine, dolayısı ile askerlerimize yapılan bu saldırıları lanetliyorum. Tarihi şanlı zaferlerle dolu Türk milleti bu terör belasını da defetmesini bilecek güçtedir. Bizlere düşen görev; bölücü terör saldırıları karşısında yılmadan, yıkılmadan ayakta kalmak, her zamankinden daha sıkıca birbirimize kenetlenmektir. Birliğimiz ve bütünlüğümüz, teröre ve bölücülüğe verebileceğimiz en iyi cevabımızdır." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber