Tapusunu alanlar abonesini yaptırsın

Gazipaşa AKEDAŞ İşletme Başmühendisliği Şefi Faruk Yılmaz, yaylaların bağlı bulunduğu köylerin muhtarlarının bir dilekçe ile AKEDAŞ'a başvurması gerektiğini belirtti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Haziran 2012 18:41, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Gazipaşa AKEDAŞ İşletme Başmühendisliği Şefi Faruk Yılmaz, şuana kadar bir muhtarın elektrik için başvuru yaptığını söyledi. Berem yaylasının bir kısmında, Belbaşı, Maha, Topsekisi ve Gökkuzluk yaylalarında elektrik olduğunu belirten Yılmaz, ?Günnercik, Yunt, Cinbiti, Ekmel, Çayıryakası ve Salman yaylalarında elektrik bulunmuyor. Bu yaylaların bağlı bulunduğu Şahinler Köyü muhtarının bizlere başvuruda bulunması gerekiyor. Başvurunun hemen ardından gerekli çalışmaları yaparak yaylalara elektriği vereceğiz? dedi.

Elektriği bulunan yaylalarda tapusunu alan vatandaşların elektrik abonelerini yapmalarını da isteyen Yılmaz, ?Abonesi olmayan vatandaşlarımız tapusunu aldıktan sonra abonesini yaptırmazsa ?kaçak' muamelesi görecekler. Bu kişiler için ilerleyen günlerde denetim yapacağız. Abonesi olmayan kişiler hakkında elektriği kaçak kullandığı gerekçesiyle işlem yapılacak. Bu tür bir durumla karşılaşmak istemeyen kişilerin biran önce abonelerini yaptırmalarını öneririm? diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber