Ankara'da metro inşaatında göçük

Ankara'da, İnönü Bulvarı üzerindeki metro inşaatı sebebiyle göçük meydana geldiği ve bir kişinin göçükte oluşan çukura düştüğü bildirildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Haziran 2012 08:06, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Olay, Hava Kuvvetleri Komutanlığı önündeki metro inşaatında gerçekleşti. Kaldırımda yaklaşık 2 metre çapında çukur oluştu. Bu esnada kaldırımdan geçmekte olan bir şahsın çukura düştüğü belirtiliyor.

Olay yerine çok sayıda itfaiye ve ambulans ekibi sevk edildi. İnönü Bulvarı'nın Kızılay istikameti trafiğe kapatıldı. İtfaiye ekipleri mahsur kalan şahsı kurtarmak için çalışma başlattı.


Göçük'ün meydana gelmesinden 14 saat geçmesine rağmen göçük altında kalan vatandaşa ulaşılamadı.İş makinelerinin yardımıyla yapılan çalışmalar devam ediyor. Göçük altında kalan vatandaşın kuzeni olduğunu söyleyen bir vatandaş, çalışmaların yavaş ilerlediğini, iş makinesiyle kurtama yapılmayacağını söyleyerek, polis ve çalışanlarla tartışmaya başladı.Tartışmalar sonrasında polisin araya girmesiyle ortam yatıştırıldı.

Göçük altında kalan kişinin ustabaşı olduğunu söyleyen bir vatandaş ise aradan 14 saat geçmesine rağmen hala çalışmaların yavaş ilerlemesinden yakındı. Biran önce çalışmaların hızlanarak, bu kişinin göçükten çıkarılması gerektiğini söyledi


İnönü Bulvarı'nda metro çalışmalarının yapıldığı kesime yakın alanda çöken kaldırımın altında kalan işçinin cesedine yaklaşık 15 saatlik çalışmanın ardından ulaşıldı.

Ceset, göçüğün gerçekleştiği alanın 1 kilometre uzağında, Milli Eğitim Bakanlığı yakınında devam eden metro çalışması alanında ortaya çıktı. Balçıkla sürüklendiği öğrenilen cesedin savcı incelemesi yapıldı. Cenaze işleri görevlilerince çıkarılan ceset, incelenmek üzere Ankara Numune Hastanesi morguna götürülecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber