Milli eğitim müdürüne tehdit idddiası

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Temmuz 2005 17:13, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Milli Eğitim Müdürü Ahmet Bağlıtaş, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adıyaman Merkez İlçe Kongresi'nde CHP eski İl Başkanı Muhmut Yılmaz'ın, kendisi aleyhinde yaptığı konuşmalara yazılı bir açıklama ile cevap verdi. Ahmet Bağlıtaş, kendisine tehdit ve şantaj baskısı yapıldığını iddia etti.

Milli Eğitim Müdürü Ahmet Bağlıtaş, yaptığı yazılı açıklamada, aleyhine konuşan CHP eski İl Başkanı Muhmut Yılmaz'ın geçmiş tarihlerde kendisini tehdit ve siyasi baskı oluşturulmaya çalıştığını iddia etti. Bağlıtaş, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"CHP eski İl Başkanı Mahmut Yılmaz, Özel Açı ilköğretim Okulu ve Özel Açı Lisesi adındaki özel okulların, kendisinin hiç bir resmi hakkı olmadığı halde, ele geçirmeye, bunun için de İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve şahsım üzerinde tehdit ve şantaja başvurup, siyasi baskı oluşturmaya çalışmaktadır. Söz konusu özel okul binalarının sahibi, ortağı, bina sahibinin kanuni vekili olmadığı halde, hangi sıfatla bu okul binalarıyla ilgilendiği hususunda, müdürlüğümüzce merak konusu olmuştur. CHP eski İl Başkanı sayın Mahmut Yılmaz'ın partisinin merkez ilçe başkanlığı kongresinde yaptığı konuşmada, müdürlüğümüze ve şahsıma yönelik iftiralarda bulunmasının asıl sebebi budur. Bu konuda, elimdeki bütün bilgi ve belgeleri çok yakında adli yargı organlarına sunarak, sayın Mahmut Yılmaz'dan şikayetçi olacağım. Adıyaman Milli Eğitim Müdürlüğünde yapılan bütün iş ve işlemler, çok şeffaf, her zaman adli ve idari denetime açık bir şekilde yapılmaktadır."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber