Mardinli gazeteciler Rize'yi gezdi

Mardin'de görev yapan ulusal ve yerel medya kuruluşlarında çalışan gazeteciler, Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı'yı ziyaret etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Haziran 2012 14:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Karadeniz Bölgesi'nin en güzel illerinden biri olan Rize'nin yaylalarını ziyaret ettikten sonra Rize merkezdeki tarihi ve turistik yerlerini gezen gazeteciler, son olarak Belediye Başkanı Halil Bakırcı'nın misafiri oldu. Kendilerini kapıda karşılayan Belediye Başkanı Halil Bakırcı ile Ovit Tüneli'ni konuşan gazeteciler, Rize-Mardin kardeşlik yolunun hayata geçmesini önemli bir adım olarak değerlendirdi. Kuzeyle güneyi birbirine bağlayacak dev projenin hayata geçirilmesinden son derece memnun kalan Mardinli gazeteciler, Başkan Bakırcı'yı bu önemli projeye öncülük ettiği için tebrik etti

Gezi hakkında Başkan Bakırcı'ya bilgi veren Mardin Gazeteci ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Nezir Güneş de gazeteciler olarak gelenekleştirdikleri gezilerine bir yenisini daha ekleyerek Karadeniz turunu gerçekleştirdiklerini ifade etti. Karadeniz'de olmaktan duydukları memnuniyeti dile getiren Güneş, ?Bizler Mardin'de görev yapan gazeteciler olarak her yıl birkaç ili ziyaret ederek, orada görev yapan meslektaşlarımızı ziyaret ediyoruz. Karadeniz gezisini özellikle seçtik. Cennet vatanın en güzel yerlerinden biri olan Karadeniz sayesinde bir haftada adeta 4 mevsimi birlikte yaşadık.? dedi.

Mardin'in tarihi ve kültürel birikimi hakkında bilgi veren Güneş, son olarak Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu'nun selamını kendisine iletti. Güneş, Bakırcı'yı Başkan Ayanoğlu adına Mardin'e davet etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber