Beyköy'de doğalgaz bağlantılarına ağırlık verilecek

Düzce'nin Beyköy Belediye Başkanı Osman Kılıç yeni dönemde doğalgazda bağlantı çalışmalarına ağırlık verileceğini açıkladı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Haziran 2012 23:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Düzce'nin Beyköy Belediye Başkanı Osman Kılıç yeni dönemde doğalgazda bağlantı çalışmalarına ağırlık verileceğini açıkladı. Kılıç, özellikle TOKİ'nin ev bağlantılarını bir an önce tamamlamak istediklerinin altını çizdi.

Beldenin yüzde 75'lik kısmında doğalgaz kullanıldığını belirten Osman Kılıç, ?Biz altyapı çalışmalarını bitirmeden üstyapıyla ilgili bir işlem yapmayacağımızı söylemiştik. Bunun için altyapı çalışmalarını tamamlamaya çalışıyoruz. Doğalgaz ile ilgili bir çalışmamız yok. Doğalgazla ilgili olarak mevcut hatlar üzerinden bağlantıları gerçekleştirecekmiş. Yeni bir yatırım olmayacağını öğrendik. Beyköy'de doğalgaz hattının ilave yapılması gereken caddeler ve sokaklar var. Beldenin yüzde 75'inde doğalgaz var. Yüzde 25'ine ise hiç girilmedi. Bu dönemde Beyköy'de doğalgazda bağlantı çalışmalarına ağırlık verilecek. TOKİ'de doğalgaz bağlantısı eksik olan noktalar vardı. Onların da bağlantılarını gerçekleştirdik. Oranın da üst yapısını bitirdik. Apartmanların girişine kadar doğalgaz getirildi. Ancak ev bağlantıları henüz yapılmadı. Biz doğalgazın apartmanlara hızlı bir şekilde bağlanmasını istiyoruz? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber