23 Haziran 2012'den önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Haziran 2012 09:52, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin proje sunumuna ve kahvaltı programına katılacak. Cumhurbaşkanı Gül, Tekir Yaylası'ndaki gezintinin ardından İstanbul'a dönecek.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Denizli'de Dedeman Park Oteli'nin açılışını yapacak. (13.00)

Üniversite adaylarının katıldığı LYS-3 (Edebiyat-Coğrafya Sınavı), 81 il merkezi ile Lefkoşa'da yapılacak. (10.00)

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, iki futbol sahasının açılışı ile iki ayrı temel atma törenine katılacak. (Samsun)

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, 'Özürlülerin Toplumsal Entegrasyonu'nun Geliştirilmesi Projesi Hibe Programı' tanıtım toplantısı ile Kalkınma Ajansları ve Sosyal Politika Açılımları Buluşması'na katılacak. Şahin, Kent Konseyi'nin 'Hayat Veren Kadını Hayata Katın' konulu 6. Genel Kurul toplantısına katılacak. (Gaziantep)

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ile 2009'da 19 kişinin öldüğü Bükköy Madencilik şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı Nurullah Ercan ve kazada hayatını kaybeden madencilerin aileleri, Mustafakemalpaşa'da bir araya geliyor. Bakan Çelik ve Ercan, önce basın toplantısı düzenleyecek, ardından ailelerle yemek yiyecek (11.00-12.30)

TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu üyeleri İzmir Sabancı Kültür Merkezi'nde basın açıklaması yapacak. (16.00)

Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı bünyesindeki Abant Platformu'nun organize ettiği ?Türkiye Üzerine Farklı Bakışlar' konulu toplantı, 100'ün üzerinde yabancı aydın, akademisyen ve gazetecinin katılımıyla Abant'ta yapılıyor. Abant Oteli'ndeki toplantı, 24 Haziran'a kadar devam edecek. (10.00)

AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ ve Muzaffer Yurttaş, AK Parti Manisa İl Başkanlığı'nda basın toplantısı düzenleyecek. (14.30)

Suriye'nin Türk jetini düşürmesiyle ilgili gelişmeler takip ediliyor.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Erzurum il başkan adayı Recep Küçükoğlu, Müceldili Konağı'nda basın toplantısı düzenleyecek. 29 Haziran'daki kongrede mevcut başkan Murat Kılıç ile Küçükoğlu yarışacak.(10.00)

Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç, Erzurum DSİ Spor Salonu'nda basın toplantısı düzenleyecek. (15.30)

EURO2012 Avrupa Futbol Şampiyonası çeyrek final maçında İspanya ile Fransa karşı karşıya gelecek. (21.45

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber