Minibüsçüler 5'inci kez ?Coşkunöz' dedi

Karaağaç Minibüs Taşıyıcılar Kooperatifi'nin 15'nci olağan genel toplantısı yapıldı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Haziran 2012 10:41, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Açılış ve yoklamanın ardından Geçici divanının oluşturulmasıyla saygı duruşunda bulunuldu. Yapılan faaliyetlerle ilgili olarak konuşan Karaağaç Minibüs Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Fevzi Coşkunöz, 15'nci olağan genel kurul toplantısını yapmak için bir araya geldiklerini belirterek, ?Faaliyetlerimizin bir çoğu zorluklarla kendi başımıza imkan yaratarak götürmeye çalıştık.? ifadelerini kullandı. Önlerinde birçok engelin bulunduğunu sözlerine ekleyen Coşkunöz, ?Karaağaç Belediyesi'nin güzergahımıza halk otobüsü koyma düşüncesi bizi tedirgin ediyor. 150 bin nüfusluk yerlerde bile halk otobüsü yokken, Karaağaç ve Çerkezköy arasında halk otobüsü hedeflediler. Biz buna karşı, elimizden gelen mücadeleyi vermeye çalıştık.? dedi.

Durak merkezlerinin bulunduğu alanın cami inşaatı için tahsis edilmek istendiğini belirten Coşkunöz, ?Bu alanı, Karaağaç'tan Veliköy'e ücretsiz öğrenci taşıma karşılığında bize dönemin Belediye Başkanı İsmet Şimşek tarafından tahsis edildi. İlk meclis toplantısında, bu karara red verilmesine rağmen, bir sonraki toplantı ile aksi yönde karar aldılar.? Serzenişinde bulundu. Mevcut bütçeleri hakkında bilgi veren Coşkunöz, ?Şuanda bankada toplam 48 bin 150 TL paramız var. Bunun 5 bin TL'sini yapılması düşünülen Karaağaç Meslek Lisesine yardım olarak bağışladık. Şu anda mevcut paramız 43 bin 150 TL'dir. Ayrıca hiç borcumuz yok. Borcumuz olmadan arkadaşlarımızın vermiş olduğu aidatla işi götürmeye çalışıyoruz? dedi.

Genel Kurul'da gündemin bir diğer maddesi olan yönetim kurulu seçimine geçildi. Karaağaç Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Fevzi Coşkunöz, özel nedenlerle bu göreve devam edemeyeceğini belirterek yeniden aday olmayacağını açıkladı. Ancak üyelerin ısrarlı talebi üzerine yeniden aday oldu. Coşkunöz oybirliğiyle yeniden başka seçilirken Yönetim kurulu asil üyeliklerine ise Murat Alkan, Casım Aydın, Zeki Ülbeği ve Ahmet Güner seçildi. Denetim Komisyonu asil üyeliğine Mevlüt Adım ve Türker Helvacı seçilirken, Denetim Komisyonu yedek üyeliğine ise Engel Sarıkaya ile Abdullah Aydın seçildi.

Genel Kurul'da göreve getirilenlerin çalışma süresi ise 3 yıl olarak oy birliğiyle kabul edilirken, bir diğer gündem maddesinde yer alan 2012 yılı tahmini bütçenin okunmasına geçildi. Üye aidatları 25 bin, sair gelirler 750 TL olam üzere toplam tahmini bütçe 25 bin 750 TL olarak belirlenerek oy birliğiyle kabul edildi. Üyelerin ödemesi gereken aidat ise 45 TL olarak oy birliğiyle kabul edildi. Gündemin son maddesi olan dilek ve temennilerin ardından toplantı sona erdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber