Şarköy MYO'da mezuniyet coşkusu yaşandı

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Şarköy Meslek Yüksekokulu'nda 2011-2012 akademik yılı mezuniyet töreni düzenlendi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Haziran 2012 10:44, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Şarköy Meslek Yüksekokulu'nda 12 yıl okul müdürlüğü görevinde bulunan, Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, yaptığı konuşmada, Şarköy'ün kendisi için çok önemli olduğunu belirterek ?Memuriyet hayatımın üçte birini burada geçirdim. İdareciliği burada öğrendik. Bu süre zarfında güzel şeyler yaptık. Şarköy'ün değerli yöneticileri, halkın desteği ile benden sonra göreve gelen Yüksekokul Müdürümüz Yardımcı Doçent Elman Bahar da çok güzel şeyler yaptı. Birçok fakültede olmayan, yöre insanı için çok önemli olan laboratuar oluşturuldu. En kısa zamanda bunu da faaliyete geçireceğiz.? dedi.

Rektör Şimşek, Şarköy'de yüksekokul müdürü iken bir hayali olduğunu ifade ederek ?Acaba burada bir turizm yüksekokulu kurulabilir mi diye. İdareciler olarak harekete geçip bir okul kurmamız lazım. Üniversite olarak ben kararını aldım. Alt yapısı olmadığı için YÖK'e yazı yazmadık. Hep beraber bunun alt yapısını oluşturursak, YÖK'e de arz ederiz. Üniversiteye bağlı bu yörede turizm ve otelcilik yüksekokulu oluşturmuş oluruz? dedi.

Okul Müdürü Yardımcı Doçent Elman Bahar da yaptığı konuşmada, ?Gençlerimizi geleceğe hazırlamak için elimizden geleni yapmaya çalıştık. Onlara bir şeyler kattığımıza inanıyoruz.? dedi.

Konuşmaların ardından dönem birincisi turizm ve otelcilik bölümü öğrencisi Ebru Çatalbaş, yaş kütüğüne mezuniyet plaketini çaktı. Daha sonra dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Her bölümün öğretim üyeleri öğrencilerine mezuniyet diplomalarını verdikten sonra geriye doğru yapılan sayımın ardından kepler havaya atıldı.

Öğrencilerin oluşturduğu orkestra konser verirken, davetlilere pilav ayrandan oluşan ikramda bulunuldu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber