Bucaspor yöneticisi Çeliker Gökçin'in acı günü

Bucaspor Yönetim Kurulu Üyesi Çeliker Gökçin'in eşi, iki kızı ve amcasının gelini ile yeğeninin içinde bulunduğu araç, İstanbul'da şarampole yuvarlandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Haziran 2012 18:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kazada kulüp yöneticisinin eşi ve yeğenleri hayatını kaybetti, Kızları Nida ve Dilara Gökçin ise yaralandı.

Kaza, İstanbul Kağıthane'de sabaha karşı meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Bucaspor Yönetim Kurulu üyelerinden Çeliker Gökçin'nin eşi Nimet Gökçin (46), kızları Dilara ve Nida ile, amcasının gelini Hülya Gökçin (42) ve Hülya Gökçi'nin kızı Simge Gökçin'nin (20) içinde bulunduğu araç, E-5 Karayolu'ndan Edirne yönüne giden bir araç ile çarpıştı. İddiaya göre, Gökçin'nin ailesi ve yakınlarının bulunduğu araç, çarpmanın etkisi ile 8 metre yükseklikten şarampole yuvarlandı. Kazada Gökçin'nin eşi Nimet Gökçin ve amcasının gelini Hülya Gökçin ve kızı Simge Gökçin hayatını kaybetti. Çeliker Gökçin'nin kızları Dilara ve Nida ise yaralandı. Yaralılar, kaldırıldıkları hastanede tedavi altına alındı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Öte yandan, Bucaspor Basın Sözcüsü Cumhur Kaynar; Kulüp Başkanı Mehmet Bektur ve bazı yöneticilerin İstanbul'da olduklarını belirtti. Kaynar, "Dostumuz Çeliker'in acısını tarif etmek mümkün değil. Şuan cenazelerin nerede ve ne zaman defnedileceği belli değil. Yarın kulüp sitemizde açıklayacağız. Acımız büyük. Başımız sağ olsun" açıklamasında bulundu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber