Sakarya'dan kısa kısa

Sakarya'da, son dört gün içerisinde meydana gelen asayiş olayları hakkında bilgi verildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Haziran 2012 12:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sakarya'nın Erenler ilçesi Alancuma mevkiinde bir dinlenme tesisine ailesi ile birlikte mola vermek amacıyla giren A.Y., otomobilini tesisin park alanına bıraktı. Daha sonra lokantada yemek yiyen A.Y., otomobiline geri döndüğünde aracın sağ arka camının kırılmış olduğunu fark etti. Otomobil sahibi A.Y., yaptığı kontrolde 1 video kamera ve 350 TL nakit parasının çalındığını fark ederek jandarmaya başvurdu.

Arifiye ilçesi Aşağıkirazca Mahallesinde meydana gelen diğer olayda ise; bir hastanenin otoparkında park halinde bulunan B.S.'ye ait otomobilin sağ arka camını kıran hırsızlar araçta bulunan DVD oynatıcısı ve LCD ekranı çaldı.

Jandarma ekibi olayla ilgili inceleme başlattı.

ŞANTİYEDE ÇALIŞAN 17 İŞÇİ ZEHİRLENDİ

Sakarya'nın Geyve ilçesi Boğazköy köyünde bulunan bir inşaat şantiyesinde önceki gün sabah kahvaltısında çıkan yemekten yiyen işçiler çeşitli şikayetler ile hastaneye başvurdu. Yapılan incelemede işçilerin yedikleri yemekten zehirlendikleri anlaşıldı.

Şantiyede yedikleri yemekten zehirlenen M.A., C.A., K.B., K.A., O.D., F.A., H.K., A.D., E.S., E.A., M.Ç., R.B., A.V., Ö.A., Ç.K., A.A. ve N.K., Geyve ve Pamukova Devlet hastanelerinde tedavi altına alındı. 17 işçinin zehirlendiği olayla ilgili tahkikat başlatıldı.

YAYLA ŞENLİĞİNDE ATV KAZASI

Sakarya'nın Akyazı ilçesine bağlı Dokurcun beldesi sınırlarında bulunan Davlumbaz Yaylasında hafta sonu yapılan şenliğe katılan H.B., ATV araç ile yaylada seyrettiği esnada bir anda hakimiyetini kaybetti. Engebeli arazide direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, bir çadıra çarparak durabildi. Sürücü H.B. kazayı küçük sıyrıkla atlatırken, ATV'nin çarptığı çadırda bulunan vatandaşlar panik yaşadı.

ZEHİR TACİRİNE SUÇÜSTÜ

Sakarya'nın Erenler ilçesi Kozluk Mahallesinde M.B.'ye ait 54 HU 429 plakalı otomobilin içerisinde poşetlenmiş halde 52 adet esrar ele geçirildi.

Otomobilinde satılmak üzere hazırlanan esrarla yakalanan H.B., jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınarak adli makamlara teslim edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber