Mamak Kültür Merkezi mezunları törenle diplomalarını aldı

Mamak Kültür Merkezi (MKM) düzenlenen törenle mezunlarını uğurladı. Mamak Kültür Merkezi Muhsin Ertuğrul Salonu'nda gerçekleşen ödül töreninde 34 konservatuar öğrencisi ve konservatuar harici diğer kurslardan faydalanan 289 kursiyer diplomalarını Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül'ün elinden aldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Haziran 2012 12:51, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Mezuniyet törenine Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Meclis Başkanvekili Erdal Ak, Başkan Yardımcıları Erdoğan Karadağ, Mustafa Orhan, Başkan Danışmanı Aydın Demir, Eğitim Kültür Müdürü Ergül Soysal ve kursiyerlerin aileleri katıldı.

MKM konservatuarında gençlere yönelik bu hizmetin büyük ilgi görmüş olmasının sevincini yaşadıklarını belirten Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, öğrenci ve öğretmenlere teşekkür ederek, Mamak Kültür Merkezi'nin Mamak'ın şahdamarı olduğunu söyledi. Merkezin daha binlerce mezun vereceğini belirten Akgül, "MKM, tek konservatuara sahip kültür merkezi. Halk oyunları, tiyatro, Türk Sanat ve Halk Müziği dalında eğitim gören öğrencilerimizi zaman zaman etkinliklerde gördük. Öğrenciler ve öğretmenlerimizin bu güzel günde coşkularını birlikte paylaşmaktan çok mutluyum. Kuruluşundan bu yana binlerce öğrenciyi mezun eden Mamak Kültür Merkezi bundan sonra da yeni mezunlar verecektir. Mamak'ın şahdamarı olan merkezde değerli öğretmenlerimiz eşliğinde seçtiği dallarda başarıyı yakalayan tüm öğrencilerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyorum." dedi.

Konuşmalarının ardından Mamak Kültür Merkezi konservatuar TSM, THM, tiyatro ve halk oyunlarından 34 kursiyer, yine konservatuar saz, ney, keman, gitar keman kurslarından 176 öğrenci ve konservatuar harici diğer kurslarda eğitim gören 113 kursiyere diplomaları Başkan Akgül tarafından verildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber