Zirekli İÖO, öğretmenleri sayesinde yeni bir görüntü kazandı

Ağrı'nın Patnos ilçesinde Zirekli İlköğretim Okulu (İÖO) öğretmenleri, okulu baştan aşağıya boyadı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Haziran 2012 12:52, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Zirekli İÖO Müdürü Refah Tanrıverdi ile okul öğretmenleri, kendi aralarında topladıkları para ile boya için gerekli malzemeleri aldı. Okul idarecileri ve öğretmenler, hafta içi okula gelerek gönüllü olarak çalıştı, okulun koridorlarını ve sınıfları boyadı. Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren okul müdürü Refah Tanrıverdi, "Bay ve bayan öğretmenler okulumuzu kendi imkanları ile kendileri boyamak istedi. Biz de okul yönetimi olarak bu kararlarına destek verdik. Gerçekten okulumuz çok farklı bir güzellik kazandı. Bu çalışmada emeği geçen tüm öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür ederim." dedi.

Sınıf öğretmeni Funda Gürgen amaçlarının, okulu öğrencilere daha sıcak ve daha eğlenceli bir hale getirmek olduğunu söyledi. "Biliyoruz ki bu durum öğrencilerin derslerini de olumlu yönde etkileyecektir." diyen Gürgen, "Bizler çalışırken çok eğlendik, umarız ki öğrencilerimizde de aynı etkiyi yapar. Bizlere katkılarından dolayı öncelikle okul müdürümüze ve tüm öğretmenlerimize teşekkür ederim." şeklinde konuştu.

Sınıf öğretmeni Ömer Demir, öncelikli amaçlarının çocukların okulu daha çok sevmeleri ve başarılı olmalarını sağlamak olduğunu belirterek, ''Kendi imkanlarımızla bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Amacımız öğrencilerimize iyi bir model olarak, toplumsal görevimizi yerine getirmek.'' ifadesini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber