İstanbul'daki kazada ölen üç kişi, İzmir'de toprağa verildi

İstanbul Kağıthane'de dün (24 Haziran) sabaha karşı meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Nimet, Hülya ve Simge Gökçin, İzmir'de gözyaşlarıyla son yolculuğa uğurlandı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Haziran 2012 16:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Saat 06.00 sıralarındaki kazada, Bucaspor'da yöneticilik yapan ve AK Parti Buca İlçe Başkan Yardımcısı Çeliker Gökçin'in eşi Nimet Gökçin (46) ile Çeliker Gökçin'in amcasının oğlu Cem Gökçin'in eşi Hülya Gökçin (42) ve kızı Simge Gökçin (20) can verdi. İzmir'i üzüntüye boğan kazada, Çeliker Gökçin'in kızları Yaşar Üniversitesi öğrencisi Dilara Gökçin ve endüstri mühendisi Nida Gökçin (23) ise yaralandı.

Acı haber, Buca'da oturan Gökçin ailesini ve yakınlarını yasa boğdu. Nimet, Hülya ve Simge Gökçin'in cenazeleri, otopsilerinin ardından yakınlarına teslim edildi ve İzmir'e getirildi. Muradiye Camisi'ndeki cenaze töreninde Çeliker Gökçin ve Cem Gökçin, taziyeleri kabul ederken güçlükle ayakta durabildi. Kazada hayatını kaybeden üç kişinin yakınları ve arkadaşları, yan yana koyulan tabutlara sarılarak uzun süre ağladı. Cenazeye Gökçin ailesi ve yakınlarının yanısıra İzmir milletvekilleri İlknur Denizli, Hamza, Dağ, Rıfat Sait ve Mehmet Ali Susam, Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, eski Başkan Cemil Şeboy, Bucaspor Kulübü yöneticileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Cenazeler, öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazından sonra Yeni Buca Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber