Ceyhan'daki Vanlı depremzedeler memleketlerine dönüyor

Van depreminin ardından Adana'nın Ceyhan ilçesine gelen depremzedeler, Van'a dönüş öncesi veda ziyaretlerinde bulundu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Haziran 2012 21:46, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'yü de ziyaret eden Vanlı depremzedeler, ilgilerinden dolayı Sözlü'ye teşekkür etti.

Depremzede Yahya Adıyaman ailesini makamında kabul eden Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuklarına teşekkür etti.

Van depreminin birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdiğini ifade eden depremzede Yahya Adıyaman, yaşanan depremin ardından devlet imkanlarının Van için seferber edildiğini belirtti.Adıyaman, "Ceyhan'da bulunduğumuz süre içinde bizler gösterilen ilgi ve alakadan dolayı başta Ceyhan Belediye Başkanımız olmak üzere Ceyhan halkına teşekkür ediyoruz. Ziyaretimizin ardından memleketimize döneceğiz. Bu sürede bizlere maddi ve manevi destek sunan tüm Ceyhanlılardan Allah razı olsun" şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ise Vanlı aileleri Ceyhan'da misafir etmekten dolayı onur duyduklarını belirterek, "Türk Milleti büyük bir millettir. Bunu Van Depremi'nde bütün dünyaya göstermiştir. Bizim yerimizde kim olsa aynısını yapardı. İnanıyorum ki devletimiz Van'da elinden geleni yapmıştır. Sizleri tanıdığımız için çok memnun olduk. Yolunuz Ceyhan'a düştüğünde burada da bir eviniz daha olduğunu unutmayın" şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber