Yaz spor okuluna bin 980 başvuru

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Yaz Spor Okulu'na bin 980 başvuru yapıldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Haziran 2012 11:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Okulda, 8 branştaki kontenjanlar doldu.

Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı'na bağlı Spor Hizmetleri Şube Müdürlüğü'nce, 7-14 yaş arasındaki çocuklara yönelik yüzme, futbol, basketbol, tekvando, karate, tenis, satranç ve bayan voleybol olmak üzere toplam 8 dalda kurs açıldı. Bütün dallarda, konularında uzman ve deneyimli çalıştırıcıların görev aldığı Yaz Spor Okulu'na bütün dallarda toplam bin 980 kişi kayıt yaptırdı.

Yaz Spor Okulu'nun açılışı ve bilgilendirme amacıyla Cam Piramit Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen törende konuşan Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Adem Akyürek, kontenjanların dolduğunu söyledi. Çocukların sorumluluk bilinci kazanmalarını, etkili iletişim kurabilmelerini ve yeteneklerini keşfetmelerini önemsediklerini belirten Akyürek, ?Her yıl düzenlediğimiz Yaz Spor Okulu yoğun ilgi görüyor ve kontenjanları arttırıyoruz.? dedi.

Daha sonra, Yaz Spor Okulu'na kayıt yaptıran çocuklara ve velilerine bilgilendirme yapıldı. Yaz Spor Okulu'nda 25 Haziran-17 Ağustos tarihleri arasında eğitim verilecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber