Sorgun'da asayiş uygulamaları sürüyor

Yozgat Sorgun Emniyet Müdürlüğü, vatandaşların huzur ve güvenliği için düzenli olarak belirli gün ve saatlerde asayiş ve trafik uygulamaları yapıyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Haziran 2012 17:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, sorumluluk bölgesinde yapılan asayiş ve trafik uygulamasında yapılan sorgulamalarda 467 şahsın incelendiği yapılan araştırmada arananlar listesinde olduğu belirlenen Y.D. (32) isimli şahsın sorgulanmak üzere emniyete getirildiği belirtildi.

Sorgulanan toplam 55 araçtan birinin muayenesinin eksik olması nedeniyle bağlanarak otoparka çekildiği birinin de sigortasının eksik olması yüzünden cezai işlem uygulandığı bildirilen açıklamada, "İlçemizin huzur ve güvenliğini sağlamak için toplam 31 kahvehane ve plastation salonunda yapılan denetlemede; bir kahvehaneye ruhsatsızlıktan işlem yapılmış ve 3 kahvehanede 7 şahsa tütün mamulü tüketilmesinden idari işlem yapılmıştır. 13 internet cafenin denetlenmesinde 2 cafeye ruhsatsızlıktan işlem yapılmış, bir internet cafeye tütün mamulü tüketilmesinden işlem yapılmıştır.? denildi.

Emniyet yetkilileri, yapılan uygulamadan vatandaşların memnun olduğunu bildirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber