Yağcı: İnşaat sektörünün önünü açacak çözümleri birlikte ortaya koyalım

AK Parti İl Başkanı Ziyaeddin Yağcı, Adana ekonomisinin lokomotifi konumundaki inşaat sektörünün önünü açacak çözümlerin el birliğiyle ortaya konulması gerektiğini söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Haziran 2012 18:08, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yağcı, çok geniş bir kitlenin bu işten geçindiğini hatırlattı.

Adana Yapı Müteahhitleri Derneği (AYAMDER)'in konuğu olan Ziyaeddin Yağcı, konuyla ilgili ortaya somut çözümler sunulmasını istedi. Yağcı, AYAMDER üyelerine, ?Bu sorunla alakalı ne istediğimizi net olarak ortaya koyalım. İkna edilecek makamlara el birliğiyle müracaat edelim.? dedi.

AYAMDER BAŞKANI KILÇIK: ÇARE ARIYORUZ

AYAMDER Başkanı Murtaza Kılçık, kentte inşaat sektörünün önündeki engelleri ortadan kaldırmak için çareler aradıklarını ifade etti.

Bu meseleyi halleden kadar çalmadık kapı bırakmayacaklarını dile getiren Kılçık, ?Bizim aklımıza gelen ilk çözüm eski yoğunlukların kullanabilmesinin önü açılmasıdır. Yeni Baraj 59. Bölge ve Reşatbey'de dahi inşaat yapılamıyor. Hâlbuki bu bölgelerde yapılaşmanın yüzde 90 gibi bir miktarı tamamlanmış durumda. Büyükşehir meclisindeki 34 kişiye çok iş düşüyor. Adana için parti ayırımı yapmadan bu koordineyi ve birlikteliği sağlayalım istiyoruz.? diye konuştu.

Ziyarette AK Parti Adana İl Başkan yardımcıları Hıdır Bahçe, Mehmet Faruk Bozkurt, Yalçın Limoncu, Yönetim Kurulu üyeleri Fatma Güldemet Sarı, AYAMDER Yönetim Kurulu üyeleri Mustafa Vursavuş, Ziya Yamaç, Ercan Afşar, Zafer Ofluoğlu, Nadir Vurankaya, Ramazan Yüksel ve Halit Erdoğan da hazır bulundu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber