27 Haziran 2012'den önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Haziran 2012 09:28, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün ile Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım TUSAŞ Havacılık ve Uzay Günü sebebiyle Hürkuş uçağının hangardan çıkarılış törenine katılacak. (11.00)

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu üyelerini kabul edecek. (16.00)

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Ankara Rixos Otel'de düzenlenen hükümet sistemleri arayışları toplantısına katılacak. (09.15)

CHP TBMM Grubu basına kapalı olarak toplanacak. CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanacak. (11.00-15.00)

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay ile İran İslam Cumhuriyeti Kültür ve İslami İrşad Bakanı Dr. Seyid Mohammed Hosseini Ankara AKM'de İran İslam Cumhuriyeti Kültür Günleri'nin açılışını yapacak. (12.00)

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, Ankara'da yapılacak olan 'Obezite ile Mücadele Kampanyası' açılış toplantısına katılacak. (10.00)

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ile Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Şanlııurfa'da TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin katılımıyla teşvik sistemine ilişkin toplantı yapacak. (10.00)

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar Kocaeli'nde KSO Şahabettin Bilgisu Çevre Ödülleri törenine katılacak, Dilovası ve Gebze'deki bazı organize sanayi bölgelerinde incelemelerde bulunacak. (17.45-20.00)

Marmara Denizi'nde en modern ölçüm teknolojisine sahip deniz altı deprem istasyonu, Kandilli Rasathanesi Deprem Araştırma Enstitüsü'nde Japon-Türk bilim adamları işbirliği ile kuruluyor. (12.00)

12 Eylül'ü Yargılama Platformu üyeleri, 1980 darbesi döneminde Mamak Cezaevi komutanı olan Raci Tetik'i protesto edecek. (12.30)

Bursa'da konaklama yeri işletenlerin bilinçlendirilmesi ve bilgilendirilmesi amacıyla bir toplantı gerçekleştirilecek. (09.30)

Bursa'da Hacivat Deresi ıslah çalışmaları başlatılacak. (16.00)

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ortadoğu turunun son ayağı Ürdün'de Rus Ortodoks Kilisesi'nin açılışını yaptı. Hz. İsa'nın vaftiz edildiği Ürdün Nehri'nin kenarına inşa edilen kiliseye destek verdiği için Putin, Ürdün Kralı 2. Abdullah'a teşekkür etti.

Suriye ile ilgili gelişmeler ve düşürülen askeri uçakla ilgili kurtarma çalışmaları takip ediliyor.

Türkiye Futbol Federasyonu Olağan Genel Kurulu JW Marriott Otel'de yapılacak. (11.00)

Kulüpler Birliği Vakfı, Ankara'da toplanacak. 15.00

Bursaspor, sezon başı hazırlıklarına Özlüce Tesisleri'nde devam edecek. Yeşil-beyazlı ekip Ertuğrul Sağlam nezaretinde çalışmalarını sürdürecek. (15.00)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber