Nevşehir İl Sağlık Müdürlüğü taşınıyor

Nevşehir'de yıllardır bir ana bina ve iki ek binada hizmet vermeye çalışan İl Sağlık Müdürlüğü'nde yeni hizmet binasına taşınma işlemlerine başlandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Haziran 2012 09:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Nevşehir Merkez Ragıp Üner Mahallesinde bulunan ve TOKİ tarafından yapılan yeni hastane faaliyete geçtikten sonra atıl halde kalan, eski Devlet Hastanesi binasında yapılan tadilat ve düzenleme çalışmalarının tamamlanması ardından, İl Sağlık Müdürlüğü ve Halk Sağlığı Müdürlüğü'nün bu binaya taşınması için çalışmalarına başlandı. Zemin katı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi olarak kullanılan binanın ilk katına Halk Sağlığı İl Müdürlüğü taşınırken, ikinci ve üçüncü katlarına Sağlık Müdürlüğü taşınacak. Taşınma işlemlerinin önümüzdeki günlerde tamamlanması planlanıyor.

Sağlık Müdürlüğü ile Halk Sağlığı Müdürlüğünün de taşınmanın ardından bu alan, Dr.İ. Ş.Atasagun Nevşehir Devlet Hastanesi, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi (ADSM), Halk Sağlığı Laboratuarı, Verem Savaş Dispanseri, Ana Çocuk Sağlığı ve Aile Planlaması Merkezi (AÇSAP), 112 Komuta Kontrol Merkezi (KKM) ve İl Ambulans Servis Başhekimliğinin de yer alacağı bir Sağlık Kompleksine dönüşmüş olacak. Sağlık Kurumları Döner Sermaye Saymanlığı da bu kompleks içerisinde yar alacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber