Irmakta kaybolan çocuğu arama çalışmaları devam ediyor

Antalya'nın Manavgat ilçesinde, Boğaz mevkiinde ırmak kenarında oynarken suya düşen 8 yaşındaki çocuk akıntıya kapılarak kayboldu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Haziran 2012 16:06, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Serinlemek için ırmak kenarına gelen 8 yaşındaki Emrah Uğur'un, su kenarında oyun oynarken dengesini kaybederek düştüğü tahmin ediliyor. Antalya Sahil Güvenlik ekibi, Deniz Polisi dalgıçları ve Manavgat İtfaiyesi ekipleri, akıntıya kapılan çocuğu, ırmağın denize döküldüğü bölgede arama çalışmalarını sürdürüyor.

Emrah Uğur'u kurtarmak için suya atlayan ve yüzme bilmeyen yakınının ise tekne fotoğrafçısı İbrahim Haydar Ayhan tarafından kurtarıldığı belirtildi. Tekne fotoğrafçısı Ayhan, ırmak kenarında oynayan çocukların su kenarına fazla yaklaşmamaları hususunda her zaman uyarıldığını söyledi.

Ayhan, "Irmak kenarında oynayan çocukları her zaman suya yaklaşmamaları için uyarıyoruz. Irmakta akıntı çok fazla, çocuk, kenarda dengesini kaybederek düşmüş olabilir. Çocuğu kurtarmak isteyen bir yakınını zodyakla hızlı bir şekilde yanına giderek kurtardım. Kurtarmaya geldiğimde çocuk ortalıkta yoktu." dedi.

Akıntıda kaybolan çocuğu annesi Döndü Sarıçiçek'in, doğum yapmak üzere Manavgat Devlet Hastanesi'ne kaldırıldığı, doğum süresine kadar oğlu Emrah'ı yakınları Durdu-Mustafa Kara çiftine emaneten bıraktığı ifade edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber