Arazi konusunda tartıştığı ağabeyini vurdu

Kartal'da, ağabeyi ile aralarında arazi nedeniyle anlaşmazlık bulunan bir kişi, tartıştığı ağabeyini pompalı tüfekle yaraladı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Haziran 2012 19:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Polis, kayıplara karışan öfkeli kardeşi arıyor.

Olay, akşam saatlerinde Topselvi Mahallesi Arkoz Sokak 3 numara önünde meydana geldi. Ağabeyi ile arasında arazi nedeniyle anlaşmazlık bulunduğu öne sürülen Musa Koca, ağabeyi Hasan Koca'nın Arkoz sokaktaki evine geldi. Aralarında anlaşamayan kardeşler, burada bir süre tartıştıktan sonra Musa Koca otomobiline binerek ayrıldı. Bir süre sonra geri dönen Musa Koca, otomobilinin bagajından pompalı tüfeğini çıkarttıktan sonra ağabeyini tekrar dışarıya çağırdı. Hasan Koca'nın bahçe kapısından çıkmasıyla tüfeğini ateşleyen öfkeli kardeş, silahını tekrar otomobilin bagajına koyduktan sonra kayıplara karıştı.

Kasığından isabet eden saçmalar nedeniyle yaralanarak yere yığılan Hasan Koca'nın yardımına çevredeki vatandaşlar ve komşuları yetişti. Kısa sürede olay yerine gelen çok sayıda polis ekibi de, çevrede güvenlik önlemi aldı. Polis, kaçan Musa Koca'nın yakalanması için çalışma başlattı.

Ambulansı beklemeyen vatandaşlar, Hasan Koca'yı panelvan minibüsü taşıyarak hastaneye götürdü.

Olayı gören vatandaşlar, Musa Koca'nın otomobili ile geldikten sonra bagajından pompalı tüfeğini çıkartarak ağabeyin ateş açtığını ve tüfeğini tekrar otomobilinin bagajına koyarak olay yerinden uzaklaştığını söyledi.

Hasan Koca Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber