Amatör ressamların eserleri, ustaları aratmadı

Ankara'nın Elmadağ ilçesinde amatör ressamlar tarafından hazırlanan 'Ressamlar Geldi Köyümüze' konulu proje, hayata geçirildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Haziran 2012 20:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Halk Eğitim Merkezinde Elmadağ Belediyesi ve Sanata Saygı Derneği'nin ortaklaşa düzenlediği resim kursunda amatör ressamlar Elmadağ ilçesine bağlı 6 köyde bir hafta boyunca resim çalışmalarını gerçekleştirdi. Bu çalışmalar sonucunda ortaya eserler usta ressamların eserlerini aratmadı. Bir hafta boyunca yapılan resim çalışmaları Elmadağ Amfi Tiyatro alanında açılan sergide vatandaşların beğenisine sunuldu. Serginin açılışını Elmadağ Kaymakamı Resul Kır ve Belediye Başkanı Gazi Şahin birlikte yaptı.

Açılış sonrasında sergiyi gezen vatandaşlar resimleri dikkatlice inceleyerek duydukları memnuniyeti dile getirdi. İlçede resim sanatının gelişmesi adına güzel bir organizasyon olduğunu söyledi.

Usta ressamların yanında resim yapan genç ressamlar, yaptıkları resimlerle duygularını ifade ettiklerini belirtti. Geçirdiği bir rahatsızlık sonucu uzun süre yoğun bakımda yatan ve daha sonra da komadan çıktıktan sonra elinde ve ayağında titremeler olan Gizem Nur Çam, kendini resimle tedavi ettiğini, şuanda da elinde ve ayağında olan titremelerin geçtiğini ifade etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber