28 Haziran 2012'den önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Haziran 2012 09:38, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Milli Güvenlik Kurulu, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül başkanlığında toplanacak.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Aydın Belediyesi'nin yeni hizmet binasının açılış törenine katılacak. (11.30)

Siirt Eruh'ta teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Mustafa Aydın, Kayseri'nin Yahyalı ilçesinde; Mehmet Kıran, Sakarya'da toprağa verilecek. (14.00)

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Şahin Van'da, AÇEV Aile Danışma Merkezi ile ÇOGEM'in açılışını yapacak. Edremit ilçesindeki Sevgi Evlerini ziyaret edecek Şahin ve Erdoğan, '100 Yeni Yuva Kuruluyor Yüzler Gülüyor' etkinliği kapsamında düğünleri yapılacak 100 çiftle bir araya gelecek, maaş bağlanan dul kadınlarla buluşacak. (12.00-19.00)

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç ve Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Ankara'da ?Gençlik Treni-Bu Memleket Bizim' hareketlilik projesini başlatacak. (11.00)

Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, Haliç Kongre ve Kültür Merkezi'nde İstanbul Ticaret Üniversitesi'nin 2011-2012 akademik yılı mezuniyet törenine katılacak. (14.00)

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, İran İslam Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Yardımcısı Ali Saidlo ile Ankara'da görüşecek. (10.00)

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ile Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, Ankara'da düzenlenecek Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu 10. Olağan Genel Kurul Toplantısına katılacak. (10.00)

TBMM Darbeler ve Muhtıraları Araştırma Komisyonu, Dolmabahçe Sarayı'nda çalışmalarına devam edecek. (11.00)

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası Başkanı Doç. Dr. Erdem Başçı, Ankara'da Stratejik Düşünce Enstitüsü'nde 'Avrupa Birliği Borç Krizi ve Türkiye'ye Yansımaları Paneli'nde konuşacak. (10.30)

Avea Genel Müdürü Erkan Akdemir ve Genel Müdür Yardımcısı Coşkun Şahin, MIT Media Lab Direktörü Dr. Andrew Lippman ve MIT Mobile Experience Lab Direktörü Dr. Federico Casalegno ile İstanbul The Marmara Otel'de iki kurumun yürüteceği ortak faaliyetleri anlatacaklar. (10.00)

Erzurum Emniyet Müdürlüğü tarafından, Atatürk Üniversitesi'nde 'Şiddetin sosyal dinamiklerinin anlaşılması, önleyici stratejilerin geliştirilmesi' konulu uluslararası sempozyum düzenlenecek. İki gün sürecek sempozyuma çok sayıda emniyet müdürü, akademisyen ve sanatçı katılacak.

Suriye sınırındaki gelişmeler takip ediliyor.

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan Türkmenistan'da temaslarda bulunuyor. Çağlayan, Türkmenistan Devlet Başkanı Gurbanguli Berdimuhamedov tarafından kabul edilecek.

Dünya Gümrük Örgütü 119/120. Dönem Konsey Toplantısı Belçika'nın başkenti Brüksel'de başlıyor. Toplantıya Türkiye'yi temsilen Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Müsteşarı Ziya Altunyaldız katılıyor.

EURO 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası ikinci yarı finalinde Almanya ile İtalya karşı karşıya gelecek. (21.45)

2012 FIVB Voleybol Dünya Kadınlar Grand Prix finallerinin 2. gününde Türkiye, Küba ile Çin'de karşı karşıya gelecek. (10.30)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber