Kızılay Derneği Diyarbakır Şubesi'nde Ramazan hazırlığı

Türk Kızılay Derneği Diyarbakır Şubesi, bu yıl da Ramazan ayında yardıma muhtaç 6 bin kişiye günlük yemek dağıtımı yapacak.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Haziran 2012 16:38, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ramazan ayı boyunca muhtaç ailelerin imdadına koşan Kızılay Derneği Diyarbakır Şubesi, yıllardır sürdürdüğü geleneğini bu yıl da devam ettiriyor. Kızılay Derneği Diyarbakır Şubesi'nin, tecrübeli kadrosu ile her gün 6 bini aşkın ihtiyaç sahibi vatandaşa şube AŞ ocağında ehil usta ve yardımcılarının hazırladığı iki türlü yemek dağıtımını sürdüreceği belirtildi. Kızılay Derneği'nin ayrıca ailelerin birey sayısını göz önünde bulundurarak yeteri kadar sıcak ekmek ve haftada iki veya üç kez tatlı dağıtımı yapacağı duyuruldu.

Yemek, ekmek ve tatlı dağıtımının Ramazan ayı boyunca aksamadan haftanın 7 günü devam edeceğini belirten Kızılay Derneği Diyarbakır Şubesi Başkanı Hikmet Hamzaoğulları, yemeklerin hijyenik bir ortamda, konusunda yılların tecrübesine sahip ustalar nezaretinde yapıldığını belirtti. Hikmet Hamzaoğulları, "Her gün sabah 06.00 ile 09.00 saatleri arasında başlayacak olan iftarlık yemek ve ekmek dağıtımı, sabah saat 10.00 sularında tamamlanacak. 1 Ağustos 2011 Pazartesi sabahı başlayacak olan bu çalışma, mübarek Ramazan ayı boyunca devam edecek. Şubemize gelen vatandaşlarımıza yemek ve ekmek dağıtımını kadromuz tarafından düzenli olarak gerçekleştiriyoruz. Vatandaşlarımız, ellerindeki kartlara göre sıraya girerek, herhangi bir izdiham veya kalabalığa mahal vermeden yemeklerini ve yeteri kadar ekmeklerini alarak, evlerine dönecekler" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber