Hastane çalışanları futbol turnuvasında buluştu, çocukları kreş istedi

Bursa Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde babaları yeşil sahada şampiyonluk için koşturan çocuklar, açtıkları pankartla hastaneye kreş istedi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Haziran 2012 19:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sadece hastane çalışanlarından oluşan 20 takımın mücadele ettiği turnuva, şampiyonluk maçıyla sonbuldu. Turnuvanın final maçı öncesi hastane çalışanlarının çocukları sahaya, 'Biz de kreş istiyoruz' yazılı pankartla çıktı.

Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çalışanları Derneği Başkanı Levent Çetinçelik, çocuklara, yaptıkları görsel şov ve verdikleri anlamlı mesajdan dolayı madalya takdim etti.

Çetinçelik, çoğunluğu bayan olan 2 bin 500'e yaklaşan çalışanı ve fiziki yapısı ile Bursa'nın gözde hastanelerinden olan Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi çalışanlarının en büyük sorunun kreş olduğunu belirttti. Levent Çetinçelik, yapılan tüm anketlerde ve çalışan memnuniyet testlerinde açık ara farkla en çok talebin kreş konusunda olduğunu ve dernek kurmaktaki en büyük sebeplerinin yine kreş talebi olduğunu dile getirdi.

Sağlık-Sen Bursa İl Başkanı Gökhan Yünkül ise hastane çalışanlarının bu haklı taleplerini her platformda dile getirdiklerini ve getirmeye devam edeceklerini söyledi.

Hastane Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Karadağ ve Yıldırım Belediye Başkan Yardımcısı Hikmet Aydoğdu, yaptıkları konuşmalarda, çocukların verdiği mesajın güzel ve anlamlı olduğunu belirttiler.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber