Başkentgaz, vatandaşı güvenli doğalgaz konusunda bilgilendiriyor

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Haziran 2012 15:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başkent Doğalgaz Dağıtım A.Ş, Büyükşehir Belediyesi tarafından Hipodrom'da düzenlenen 5. Büyük Ankara Festivali'nde stant açtı. Stantta, ziyaretçilere, doğalgazın güvenli kullanımıyla ilgili broşürler ve çeşitli ürünler dağıtılıyor.

Alışveriş Festivali kapsamında düzenlenen Ankara Festivali'nde kurulan stantta, Başkentgaz elemanları, bilinçli doğalgaz kullanımıyla ilgili uyarıcı bilgiler içeren broşürler, çıkartmalar, magnetler ve CD'ler ile 'Ankara'nın Mavi Yüzü' yazılı kalemler dağıtıyor. Stantta ayrıca ziyaretçilerin, doğalgaz kullanımı, servis hattı çekme, abonelik ve sayaç gibi konulardaki çeşitli soruları cevaplandırılıyor.

Başkent Doğalgaz Dağıtım A.Ş Genel Müdürü İbrahim Halil Kırşan da doğalgazın çevreci ve ekonomik bir yakıt olmasına karşın, bilinçli kullanılmadığında tehlike arz edebilen bir yakıt olduğuna dikkati çekerek, "Abonelerimizin can ve mal güvenliği, bizim açımızdan büyük önem taşıyor. Tüm tüketicilerin, doğalgazın risklerini bilmesi gerekiyor. Bu nedenle abonelerimizin bilgilendirilmesine, bilinçlendirilmesine, farkındalığının artmasına yönelik faaliyetler yapıyoruz. Şimdi de her yıl yüzbinlerce Başkentli'nin ziyaret ettiği Ankara Festivali'ni bu yönde fırsat bilerek bir stantla katıldık. Burada vatandaşlarımızı, konutlarında doğalgaz kaçağı yaşamamaları veya yaşadıkları takdirde yapılması gerekenler konusunda bilgilendiriyoruz. Özellikle çocuklarımıza, acil durumlarda 187 numaralı 'doğalgaz ihbar hattımızı' aramalarını söylüyoruz. Çünkü çocuklarımız büyüklerinden daha kolay öğrenip hafızalarında tutabiliyor." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber