İzmit'te 3 saldırgan hıçbir suçu olmayan üniversitelinin kolunu kırdı

İzmit'te bir bloğunda İzmit Belediye Başkanlığı'nın da bulunduğu Pelsa Plaza binasında kimliği belirlenemeyen ve binanın güvenlik görevlisi ile tartışan 3 kişi, hırslarını hiç bir suçu olmayan ve telefon görüşmesi yapan üniversite öğrencisinden çıkardı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 29 Haziran 2012 22:08, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

3 saldırgan gence tekme tokat saldırırken önce kimse müdehale etmedi, daha sonra esnaf ayırmaya çalıştı. Hastaneye kaldırılan gencin ise kolunun kırıldığı anlaşıldı.

İzmit Kent Merkezi'nde bulunan Belsa Plaza binasında vatandaşları rahatsız ettikleri iddia edilen 3 kişi güvenlik görevlilerinin ikazları sonucu dışarı çıkartılmak istendi. Çevreyi rahatsız ettikleri belirtilen ve önce güvenlik görevlileri tarafından uyarılan bu kişiler rahatsız edici hareketlerini sürdürünce dışarıya çıkarılırken, olanlardan habersiz merdiven başında cep telefonuyla konuşmakta olan 22 yaşındaki üniversite öğrencisi E.A'ya saldırdı. Yüzüne yumruk yiyen genç şaşkınlığı üzerinden atıp karşılık verince bu kez üçü birden üzerine atladı. Hemen yanlarındaki güvenlik görevlisi olaya müdehale etmezken, bir süre sonra esnaf kavgayı ayırmaya çalıştı. Güvenlik kamerasına bir bölümü saniye saniye kaydedilen olayın ardından üç saldırgan binadan kaçarak uzaklaştı.

Kocaeli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan gencin kolunun kırıldığı öğrenildi. Olay sonrası saldırıyı gerçekleştiren şahısların güvenlik kameralarına yansıyan görüntüleri polise teslim edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber