Başkan Bayram evlere konuk oluyor

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, halk günü, esnaf ve fabrika ziyaretleri, öğrenci buluşmalarından sonra bu kez evlere konuk oluyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Haziran 2012 10:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram belediye tarafından ilk kez gerçekleştirilen sosyal projelerden birine daha imza attı. Belediye tarafından düzenli olarak yapılan halk günü, esnaf ve fabrika ziyaretleri ile okullarda öğrenci buluşmalarından sonra bu kez ev ziyaretleri gerçekleştiriliyor.

Başkan Bayram ziyaretlerde konut sakinlerinin ve davetli komşuların halini hatırını sorup, sorunlarını ve taleplerini dinliyor. Yeni bir sosyal proje başlattıklarını belirten Belediye Başkanı İsmail Bayram, belediye tarafından ilk kez düzenlenen ev ziyaretleri ile sosyal ilişkileri ve dayanışmayı geliştirdiklerini ifade etti. Ev kadınlarının aile ve toplum yapısı içinde önemli bir yeri olduğuna değinen Başkan Bayram, ?Gündelik yaşam içinde ve hayata bakışta kadınlar daha hassas ve sorumluluk sahibiler. Bu yüzden daha duygusal ama düşünceli ve yapıcılar. Olaylara pozitif bakabiliyorlar. Bu yüzden Düzce'ye ve çevrelerindeki sorunlara bakışlarını, değerlendirmeleri bizzat kendilerinden dinlemek istedim. Önerilerini ve taleplerini almak istedim, bunun için böyle bir sosyal projeyi başlattık? dedi.

Daha önce de, halk günü toplantılarında, esnaf ve fabrika ziyaretleri, öğrenci buluşmalarında toplumun her kesiminden insanlarla bir araya geldiğini hatırlatan Başkan Bayram ?Toplumda yer alan, sosyal ve ekonomik hayat içinde bulunan herkesle konuşuyorum. Çalışan ve okuyan kesimdeki insanların Düzce'ye ve çevreye bakışlarını değerlendiriyorum. Hem sorunlarını ve önerilerini dinliyorum hem de hayata dair düşünceleri paylaşıyorum. Bu halkaya şimdi ev kadınlarını da dahil ettim. Gittiğimizde evlerde ev halkı bizi gayet nazik ve misafirperver karşılıyor? diye konuştu.

Belediye Başkanı İsmail Bayram'a ev ziyaretlerinde Basın ve Yayın Halkla İlişkiler Müdürü Esma Sümer eşlik ediyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber