Zonguldak bin 500 kişilik spor salonuna kavuşacak

Zonguldak'ın Site semtinde yıllar sonra yapımına başlanan bin 500 kişilik spor salonunun yüzde 80'inin tamamlandığı belirtildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Haziran 2012 13:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Uğur Akdeniz, ?Büyük organizasyonların yapılabileceği bir spor salonuna sahip olacağız. Bu aynı zamanda ulusal ve uluslararası spor müsabakalarının Zonguldak'ta da düzenleneceği anlamına geliyor.? dedi.

Standarta uygun inşa edilen spor salonunun şehre büyük katkı sağlayacağını belirten İl Müdürü Akdeniz, ?Son dönemlerde Türkiye'de Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğümüz'ün yaptığı, donanımı yüksek ve içinde her türlü büyük organizasyonun düzenlenebileceği bir spor salonuna sahip olacağız. Bu tesisi, vatandaşlarımızın ve okullarımızın hizmetine açacağız. Örneğin şu an il merkezinde hentbol ölçülerinde salonumuz yok ama burada olacak. Voleybolun, basketbolun, hentbolun ölçüleri standart. Bu da Türkiye çapında ve uluslararası müsabakaları buraya alabiliyoruz demektir.? Şeklinde konuştu. Uğur Akdeniz, yüzde 80'i tamamlanan inşaatın yıl sonuna doğru tamamlanmasını beklediklerini kaydetti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber