İnegöl'de 170 çocuk sünnet ettirildi

Bursa'nın İnegöl Belediyesi ile Umuteli Derneği'nin bu yıl altıncısını düzenlediği toplu sünnet şöleninde, 170 çocuk sünnet ettirildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Haziran 2012 15:01, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Gündüz belediyenin oluşturduğu konvoyla ilçe turu atıp Atrium Eğlence Merkezi'nde bütün oyuncaklara ücretsiz binip eğlenen çocuklar, akşam da palyaço eşliğinde çeşitli yarışmalar, oyunlar ve ilahilerle unutulmaz bir gün yaşadı.

Duaların ardından açılış konuşması yapan Umuteli Derneği Başkanı Rasim Solmaz, bu tür etkinliklerin gelecek yıllarda da devam edeceğini bildirdi. ?Bugün hem bizim hem de 170 aile için özel bir gün.? diyen İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise mutlulukların paylaşıldıkça çoğaldığını, acılarınsa paylaşıldıkça azaldığını söyledi. Aktaş, ?Hayatlarının dönüm noktalarından biri olan sünnet merasimlerinde çocuklarımıza ve ailelerine şölenimizle sevinç yaşatmaya çalışıyoruz.? şeklinde konuştu. Aktaş, bu güzel tabloya katkılarından dolayı hayırseverlere teşekkür etti.

Daha sonra ardından sünnet çocuklarına palyaço eşliğinde patlamış mısır ve Osmanlı macunu dağıtıldı. Oyunların ardından Grup Şalva ve Grup Emanet sahne aldı. Şöler, 170 sünnet çocuğuna altın verilmesiyle son buldu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber