Osmaniye'de 20 antrenör 16 branşta eğitim verecek

Osmaniye Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen yaz spor okulu etkinlikleri düzenlenen törenle başladı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Haziran 2012 15:28, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, 7 Ocak Şehir Stadyumu'ndaki törende yaz spor okulunda 20 antrenörün 16 branşta eğitim vereceğini, amaçlarının spor tesislerinde, gençlere bilinçli spor yaptırarak yaz tatilini en şekilde değerlendirmelerine katkı sağlamak olduğunu söyledi. Sporu herkesin hayatının vazgeçilmez bir parçası haline getirmek istediklerini belirten Ökkeş Demir, ?Spor okulunda müdürlüğümüzde görevli antrenörler tarafından farklı branşlarda eğitim verilecek. Bu eğitimler 5-18 yaş grubundaki spor eğitim faaliyetlerinin içinde bulunan çocuklar, gençler ve engelli vatandaşlarımızı kapsıyor. Kentimizden hokey, boks, güreş, atletizm, uzak doğu spor branşlarında milli takımlara sporcu vermeye devam ediyoruz." dedi.

Spor tesislerinde ilk 7 ayda 13 bin kişiye spor yaptırdıklarını aktaran Başkan Demir, "Çalışmalarımızda sağlıklı bir yaşam, güçlü yarınlar ve çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmayı hedef alıyoruz. 2020 olimpiyatlarında Türkiye'yi temsil edecek sporcu yetiştirmek istiyoruz. Bu anlamda tatil boyunca devam edecek olan yaz spor okulunu önemsiyoruz.? diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber