Evin üzerine minibüs düştü

Manisa'da Spil Dağı eteklerinde bulunan İshak Çelebi Mahallesi'nde, yedi nüfuslu bir ailenin yaşadığı evin çatısına minibüs düştü.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Haziran 2012 17:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ölen ya da yaralanan olmayan kazada, ev ise kullanılamaz hale geldi.

Spil Dağı yolundaki çay bahçesine 45 HA 5989 plakalı aracıyla giden Suat Saydam, bir anlık dalgınlıkla yolun altında bulunan evin üstüne uçtu. Kazaya uykuda yakalanan yedi kişilik Bal ailesi ve sürücü Saydam, kazadan yara almadan kurtuldu. Olayı görev çevre sakinleri, durumu polise ve 112 Acil Sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polisler çevre güvenliği aldı. Minibüs, çağrılan kurtarıcıyla evin üstünden kaldırıldı.

Gürültüye uyandığını belirten ev sakini Münevver Bal, ?Deprem oldu sandım. Ailece dışarıya attık kendimizi. Her taraf toz duman içindeydi. Evimizin çatısında bir minibüs olduğunu gördüm. Evin üstünden geçen, adeta kaldırımı olmayan ve her gün yüzlerce aracın kullandığı Spil Dağı yolundan uçmuş. Bizi Allah korudu. Bu kaza biraz daha geç saatlerde olsaydı daha kötü sonuçlar olabilirdi. Akşama kadar çocuklarımız bahçede oynuyor.? dedi. Kazanın yaşandığı yere yetkililerin çözüm getirmesini isteyen Bal, ?Bir yıl içinde burada üçüncü kaza oldu. Şans eseri önceki kazalar yaralı olarak atlatıldı ama bu demek değil ki hep böyle olacak. O yüzden yetkililerden, buraya bir an önce barikat yapılmasını istiyoruz.? diye konuştu.

Sürücü Saydam ise kazayı şöyle anlattı: ?Spil Dağı yolundaki çay bahçesine çay içmeye gidiyordum. Bir anlık dalgınlıkla kaza yaşandı. Ölen veya yaralanan olmaması bizi sevindirdi. Ev sahibinin fabrikada çalıştığını ve maddi durumunun iyi olmadığını öğrendim. O yüzden evin bütün masraflarını karşılayacağım.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber