GSO Yönetim Kurulu Başkanı Konukoğlu açıklaması

Türkiye'de sektöründe ikinci fuar olma özelliğini taşıyan "Ayakkabı, Terlik, Saraciye ve Yan Sanayileri Fuarı (GAPSHOES)", uluslararası fuar unvanını kullanma hakkı kazandı.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 01 Temmuz 2012 13:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, 2000 yılından bu yana GSO'nun desteğiyle Akort Fuarcılık tarafından gerçekleştirilen GAPSHOES Fuarı'nın, bundan böyle Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği kriterlerine göre "Uluslararası fuar" niteliğinde düzenleneceğini belirtti.

Türkiye'nin İstanbul'dan sonra sektörde ikinci fuarı olma özelliği taşıyan GAPSHOES Fuarı'nın hedefinde doğru ve sağlam adımlarla ilerlediğini vurgulayan Konukoğlu, şunları kaydetti:

"Yıllar önce Uluslararası fuar olma misyonu ile yola çıkarak düzenlediğimiz fuar organizasyonumuzda bugün başarılarımızın karşılığını alıyoruz. GAPSHOES, her yıl yükselen başarı grafiği ile sektörün Türkiye'de önemli bir buluşma noktası oldu."

Adil Konukoğlu, başarılarının tescil edildiğini, bundan böyle fuarda çok daha iyi işlere imza atacaklarını ifade ederek, "Artık Gaziantep'in uluslararası bir fuarı var. Umarım diğer sektörel fuarlarımız için de aynı mutluluğu yaşarız. Bu başarının Gaziantep'e, sektörümüze hayırlı olmasını diliyor, birlikte başarıyı yakaladığımız Akort Fuarcılığa ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Muhabir: Zeynep Yücetaş/Mehmet Öztaş

Yayıncı: Abdullah Kıratlı

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber