Mahalle muhtarı elektrik tellerine tepki gösterdi

Adıyaman'ın Kahta ilçesi Menderes Mahallesi muhtarı, elektrik tellerinin ve elektrik direğinin yola yakın olmasına tepki gösterdi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Temmuz 2012 22:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Elektrik tellerinin yola çok yakın olduğunu söyleyen Mahalle Muhtarı Mustafa Genç, yaklaşık iki metre boyundaki elektrik direği nedeniyle büyük bir tehlike yaşandığına dikkat çekerek, tepki gösterdi. Elektrik tellerinin mahalleli için büyük bir tehlike arz ettiğini ifade eden Mustafa Genç, "Baraj yolunda bulunan elektrik direği dolgu yapıldığı için yarıya kadar toprak içinde kalmış. Bu da tellerin yola yaklaşmasına neden oldu. Elimizi uzattığımızda oldukça yaklaşıyor. Bu da büyük bir tehlikeye neden oluyor.

Mahallede yaşayan çocuklar ellerindeki demir tellerle elektrik tellerine dokunmaya çalışırlarsa ciddi sorunlar yaşanabilir. Bunun en kısa zamanda düzeltilmesi gerekiyor. AKEDAŞ'ın bu konuda bir çalışması olup olmadığını bilmiyoruz ama bu durumun fark edilmemesi mümkün değil. Birileri bu nedenle hayatını kaybederse bunun vebalini kim ödeyecek. Bizim talebimiz bu durumun en kısa zamanda düzeltilmesidir. Bu direk yerinden sökülerek biraz daha yükseltilmelidir. AKEDAŞ üzerine düşeni yapmadığı takdirde biz mahalleli olarak gerekli başvuruları yaparak yasal işlemler yapılmasını isteyeceğiz" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber