Sivas Valisi Ali Kolat'tan polislere uyarı!

Vali Kolat, Tayin dönemlerinde binlerce Polisin doğuya batıya çeşitli illere gittiğini kaydederek ?Ben görevde olduğum süre içerisinde de maalesef bu hareketlilik dönemlerinde kazalarda oluyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Temmuz 2012 22:01, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Acılarda yaşanıyor. Bu tür acıların yaşanmaması bakımından da lütfen dikkatli olalım. Bu tür acıları yaşamayalım.? uyarısında bulundu.

Sivas Emniyet Müdürlüğünde terfi töreni düzenlendi. Sivas'ta 46 personelin terfi ettiği öğrenilirken 35 personelinde başka görevlere atandığı belirtildi. 23 amir Sivas'tan ayrılırken 14 amirde Sivas'a atandı.

Sivas Emniyet Müdürlüğünde terfi töreni düzenlendi. Polis evinde düzenlenen törende konuşan Vali Ali Kolat, Polisin, ülkenin huzur ve güvenliği, insanların mutluluğu için gece gündüz demeden büyük bir fedakarlıkla çalıştıklarını vurgulayarak ?Sivas'ımızda hizmet eden arkadaşlara ve ayrılan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Gerçekten de büyük bir gayretle çabayla huzur ve güvenliğin temini konusunda başta Emniyet Müdürümüz olmak üzere bütün her kademedeki arkadaşlarımız büyük bir çaba gösterdiler. Göstermeye de devam ediyorlar. Terfi eden arkadaşları da kutluyorum. Bu süreci herkes kademe kademe bekliyor. Her terfi yeni bir heyecanı ve sorumluluğu beraberinde getiriyor. Kendilerine başarılar diliyorum.? dedi.

?Tayin dönemlerinde binlerce arkadaşımız doğuya batıya çeşitli illere gidişler oluyor.? diyen Kolat, ?Ben görevde olduğum süre içerisinde de maalesef bu hareketlilik dönemlerinde kazalarda oluyor. Acılarda yaşanıyor. Bu tür acıların yaşanmaması bakımından da lütfen dikkatli olalım. Bu tür acıları yaşamayalım. Ben şehitlerimizi rahmetle anarken gazilerimize de gösterdikleri büyük fedakarlıktan dolayı sağlık, mutluluk ve huzur diliyorum. Huzur ve güven içerisinde kazasız belasız görev yapmanızı temenni ediyorum.? ifadelerini kullandı.

HÜZÜN VE SEVİNÇ BİR ARADA

Sivas Emniyet Müdürü Kemal Seyhan, ise bir günde hüznü ve sevinci bir arada yaşadıklarını belirterek, ?Önce Sivas'a atanan genç polisimizi trafik kazasında kaybettik. Allah'tan rahmet diliyorum. Şu anda da teşkilat olarak mutlu anlarımızdan birini yaşıyoruz. Terfi eden amirlerimiz aramızda, tabi onların başarısında eşlerini de unutmamak lazım. İnşallah bundan sonraki yaşamlarında daha üst mevkilerde görmek bizi de mutlu edecek.? şeklinde konuştu.

Terfi edenler arasında 23 amirin Sivas'tan ayrıldığını, 14 amirinde Sivas'a geldiğini açıklayan Seyhan, ?İlimizden ayrılacak olan arkadaşlarımızla 3 sene beraber görev yaptık. Onlarla çalışmaktan, onları tanımaktan büyük bir mutluluk ve heyecan duydum. İlimizde polisin imajının yükselmesinde büyük katkıları oldu. İnşallah başarıları aynı şekilde sürer.? temennisinde bulundu.

Daha sonra Vali Kolat ve Emniyet Müdürü Kemal Seyhan terfi eden personele rütbelerini taktı. 46 personelin terfi ettiği, 35 personelinde başka görevlere atandığı belirtilirken, 3 personelin 1.Sınıf Emniyet Müdürlüğüne, 6 personelin 2. Sınıf Emniyet Müdürlüğüne, 8 personelin 3.sınıf Emniyet Müdürlüğüne, 9 personelin 4. Sınıf Emniyet Müdürlüğüne,13 personelin Emniyet amirliğine, 3 personelin Başkomserliğe ve 4 personelin de komserliğe terfi ettiği öğrenildi.

Ayrıca Emniyet Müdür Yardımcıları Zeki Yılmaz ve Rüstem Temel'in Ankara'ya tayinlerinin çıktığı kaydedildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber