Çankırılılar ÇESİAD'ın düzenlediği piknikte buluştu

Çankırı Esnaf Sanayici ve İşadamları (ÇESİAD) tarafından Yapraklı Yaylası'nda bu yıl üçüncüsü düzenlenen 'Çankırılılarla Buluşma ve Kaynaşma' pikniğinde Çankırılılar biraraya geldi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Temmuz 2012 17:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

ÇESİAD'ın düzenlediği pikniğe ÇESİAD Başkanı Burak Kırıker, Yapraklı belediye başkanı Hasan Basri Avşar, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Şaban Küçükgümrah, İl Özel İdaresi Köye Yönelik Hizmetler Müdürü Ayvaz Çal, İl Müftü Yardımcısı Uğur Demirel, ÇESİAD yönetim kurulu üyeleri ve yaklaşık 400 Çankırılı katıldı.

Sabah saat 09:30'dan itibaren piknik alanına gelmeye başlayan davetliler Yapraklı Yaylası'nda davul ve zurna eşliğinde karşılandı. Pikniğe katılan Çankırılılar yaren geleneğine has tuz döğmesi, dayanışma oyunu, davul ve zurna eşliğinde halk oyunları, çocukların, babaların ve dedelerin ayrı katagoriler halinde yarıştıkları çuval yarışı, yumurta yarışı ve sandalye kapma yarışıyla eğlendi. Yarışmalarda birinci olanlar çeşitli hediyelerle ödüllendirildi. Ayrıca piknik sahası içersine kurulan voleybol sahasında aileler mini voleybol turnuvası düzenledi. Çocuklar ise alana kurulan oyun parkında eğlenirken, palyaçolar eşliğinde de çeşitli oyunlar oynadı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber