Polise gelen yanlış ihbarlar gülümsemeye sebep oluyor

Sakarya'da 155 polis imdat hattına gelen bazı yanlış ihbarlar polisi bile gülümsetiyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Temmuz 2012 15:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Arabasını nereye park ettiğini unutarak çalındığı ihbarını yapanlar olduğu gibi, bayılan bir kadının hastaneye götürülmesini ?kaçırılıyor' ihbarı yapanlar da oluyor.

Sakarya Emniyet Müdürlüğü 155 telefonuna gelen bir ihbar polisi alarma geçirdi. Ancak gerçek polisin olay yerine gitmesiyle anlaşıldı. İhbarda bir kadının zorla otomobile bindirilerek kaçırıldığı belirtilmesi üzerine haber merkezi en yakın polis ekibini bölgeye sevk etti. Çok kısa sürede ihbar edilen yere ulaşan polis, annesi rahatsızlanarak bayılınca otomobille hastaneye götürmeye çalışan kişi ile karşılaştı. Bu durumu gören bir vatandaşın kadının kaçırıldığı düşüncesiyle polisi aradığı ortaya çıktı.

Daha önce de arabasını park ettiği yeri unutan sürücü de aracının çalındığını belirterek polisi alarma geçirmişti. Arabasını hep aynı yere park eden sürücü bu kez başka bir yere park edince aracını bulamamış çalındığını sanarak polisi aramıştı. Sürücünün park ettiği yeri daha sonra hatırlayınca çalıntı ihbarı sistemden silinmişti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber