'Gazlıgöl'ün su kalitesi Fransa'nın termal kenti Vichy'e göre yüksek'

Afyonkarahisar Gazlıgöl Palas Premium Termal Otel Genel Müdürü Mehmet Başaran, Gazlıgöl'ün su kalitesinin Fransa'nın Vichy'i kentinden çok daha yüksek olduğunu söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Temmuz 2012 16:53, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başaran, Palas Premium Termal Otel'in, Gazlıgöl'ün bu tarafını öne çıkaracağını, cazibe merkezi haline getireceğini belirtti.

Afyonkarahisar'ın İhsaniye ilçesine bağlı Gazlıgöl termal turizm beldesinde bulunan Palas Premium Termal Otel düzenlenen bir toplantıyla basına tanıtıldı. Toplantıda konuşan Genel Müdür Mehmet Başaran, yeni yönetim ile birlikte Afyonkarahisar'ın yüzünü ağartacak çalışmalara imza atacaklarını söyledi. Amaçlarının termal turizme, deniz turizminden çok daha fazla insanların ilgisini çekmek olduğunu belirten Başaran, bunun yanında da Gazlıgöl'ü bir marka yapma niyetinde olduklarını söyledi.

Gazlıgöl'ün Fransa'nın termal kenti Vichy'den sonra su kalitesi bakımından dünyada ikinci sırada gösterildiğini anlatan Başaran, bunun Avrupalıların bir iddiası olduğunu, beldenin su kalitesinin Vichy'den çok daha yüksek olduğunu bildirdi. Gazlıgöl'ün Vichy'e oranla birtakım talihsizliklerinin olduğunu ifade eden Mehmet Başaran, ?Gazlıgöl, dışarıdan bir devremülk kasabası görünüşünde. Dışarıdan bakanlar burayı o şekilde görüyor. Bu inşallah yeni yatırımcılarla, buraya ilgi duyan yeni insanlarla tam tersine bir termal havza haline gelecek. Bu konuda biz buraya yatırım yapan insanların hiçbirisini rakip olarak görmeyeceğiz. Tam aksine buraya 20 tane otel yapılsa burası büyük bir çekim merkezi olur. Afyonumuz için de Türkiye için de bu durum böyle. Havaalanı da açıldıktan sonra burasının değeri çok çok artacak.? dedi.

HEDEF TÜRKİ CUMHURİYETLER

Palas Premium Termal Otel Genel Müdürü,Türki Cumhuriyetler'de termal tedavi öngörülen hastaların her türlü masraflarının devlet kanalı ile sağlandığını anlattı. Mehmet Başaran, bu pastadan da pay almak istediklerini dile getirdi. Türk Cumhuriyetlerinde Türkiye'nin okullarının bulunduğunu anlatan Başaran, buralardan muazzam bir akış beklediklerini kaydederek, ?Çok güzel ürünümüz var, ancak çuvalda duruyor. Biz bunu oradan çıkartacağız, parlatacağız, tertemiz önümüze koyacağız ve insanlara arz edeceğiz.? diye konuştu.

Palas Premium Termal Otelin en önemli özelliğinin Türkiye'nin ilk ve tek beş yıldızlı içmece oteli olduğunu belirten Başaran, şunları söyledi:

?Sandıklı'da belli başlı yerlerde var. Türkiye'de beş yıldız kalitesinde hizmet veren içmece otel yok. Sadece Palas Premium Termal Otel var. Odalarımızda içmece sularımız var. Dışarıdan gelen insanların hoşuna gidiyor. İçmece otel olarak tekiz. Pek çok yerde araştırdık, bununla ilgili bütün otellere baktım ilk ve tek beş yıldızlı içmece oteli burası.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber