Kendini yüzbaşı olarak tanıtan TBMM görevlisi hakkında soruşturma açıldı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Temmuz 2005 16:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

TBMM Genel Sekreter Vekili Ali Osman Koca, kendisini yüzbaşı olarak tanıtan ve dolandırıcılık suçundan Kırıkkale'de gözaltına alınan Meclis'te görevli garsonun sorumlu yöneticileri hakkında soruşturma açıldığını bildirdi.

Koca, bugün yaptığı yazılı açıklamada, dolandırıcılık suçundan gözaltına alınan Meclis'te görevli garsonun sorumlu yöneticileri hakkında soruşturma açıldığını bildirdi. Koca, TBMM'de geçici personel olarak çalışan Mustafa Yıldız isimli kişiyle ilgili çıkan haberlerin Meclis Genel Sekreterliği tarafından yakından takip edildiğini belirtti.

Koca, açıklamasında şu satırlara da yer verdi:
''Söz konusu kişi, 1997 yılından beri TBMM'de geçici personel olarak görev yapmaktadır. Garson olarak görev yaptığı TBMM Sabit Osman Avcı Eğitim Tesisleri'nde bugüne kadar herhangi yasa dışı bir faaliyeti tespit edilmemiştir. Ancak 19 Temmuz 2005 akşamı gözaltına alındığı haberinden sonra derhal inceleme başlatılmış, ayrıca isnat edilen ciddi suçlamalar konusunda kişi hakkında ve bugüne kadar gerekli hassasiyeti göstermediği gerekçesiyle sorumlu yöneticiler hakkında da soruşturma açılmıştır. Konu şu anda yargıya intikal etmiş olup, Genel Sekreterliğimiz ayrıca idari tüm çalışmaları sürdürmektedir.''

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber