Şehir eşkiyaları marketi birbirine kattı

Ankara'da bir markete giren iki kardeş, market yetkilisini ve güvenlik görevlisini tartaklayıp, marketin reyonlarını dağıttı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Temmuz 2012 16:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kavganın ardından buradan ayrılıp sallama tabir edilen bıçakla geri dönen zanlılar Başkent'in göbeğinde adeta terör estirdi. Saldırganların şirkete ait araçların camlarını kırması ve diğer tüm yaşananlar ise kameralara yansıdı.

Ankara'nın Mamak ilçesinde bulunan bir markette gelen iki kardeş alışveriş için işyerine girdi. Alışveriş yapan şahıslar ellerindeki malzemelerle kasaya yanaştı. Bu sırada iki kardeş kasada bulunan bayanlara sözlü tacizde bulunmaya başladı Uzun süre şahısların tacizine maruz kalan bayan dayanamayıp kasadan hızla ayrıldı. Diğer bayan arkadaşı ise şahısların aldığı malzemeleri poşete koymaya devam etti. Şahısların sözlü tacizine kalan diğer kasiyer de daha fazla dayanamayıp elindeki malzemeleri fırlatıp kasadan uzaklaştı. Araya giren market yetkilileri zanlıları sakinleştirip, marketten dışarı çıkmasını istedi. Yetkililerle tartışan ve küfür ettiği belirtilen iki kardeş, daha sonra geldikleri otomobile bindi. Otomobilden tekrar geri inen zanlılar, market yetkilisi ve güvenlikçiye saldırdı. Otomobildeki şahsında karıştığı kavgada, taraflar tekme tokat birbirine girdi. Hızını alamayan zanlılar markete girip burada adeta terör estirdi. Reyonları deviren ve belindeki kemeri çıkaran zanlılar sağa sola saldırmaya başladı. Bu sırada çocuklarıyla markette bulunan vatandaşlar büyük korku yaşadı.

KAVGANIN ARDINDAN SALLAMA VE SİLAHLA GERİ DÖNDÜLER

Kavganın ardından marketten ayrılan zanlılar, bir süre sonra ellerinde sallama tabir edilen bıçakla tekrar geri döndü. Kaldırımda yürüyen bir çocuk şahısları sallamayla geldiğini görünce koşarak buradan uzaklaştı. Elindeki sallamayla etrafına saldıran yarı çıplak haldeki zanlı, işyerine ait iki otomobilin camını kırdı. Belinde silah olduğu belirtilen diğer şahıs ise uzaktan yaşananları takip etti. Şahıslar daha sonra buradan uzaklaştı.

Şehir merkezinde iki kardeşin adeta terör estirmesi ve tüm yaşananlar marketin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Olayın ardından soruşturma yapan polis ekiplerinin zanlılardan birini yakaladığı öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber