Site yolunun kapanmasına tepki gösterdiler

Keçiören'de bulunan bir sitede oturanlar, siteye giriş ve çıkışta kullandıkları tek yolun kapatılmasına tepki gösterdi. Vatandaşlar, apartman arazilerinin kendilerinden alınarak yapılacak yeni binaya verildiğini iddia etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Temmuz 2012 19:54, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Keçiören Esertepe mahallesinde bulunan Manzara Evleri Sitesi sakinleri, arazide bulunan imarın değiştirilerek, siteye gelişte kullandıkları tek yolun kapatıldığını söyledi. Konuyla ilgili konuşan site sakini Semra Kaplan, Belediye ekiplerinin daha önce gelip istimlâk alanını belirlediklerini daha sonra ise yeniden düzenlemeyle yolu kapayıp yerine inşaat izni verdiklerini aktardı. "Yolun kapatılması durumunda hastalarımızı nasıl hastaneye götüreceğiz? Soğuk havalarda aracımızı nereye bırakacağız?" dedi.

Daha önce bahsedilen arazinin gecekondu mahallesi olarak kullanıldığını fakat park ve şelale yapılacağı bilgisi üzerine insanların mağdur olarak evlerinden çıkarıldığını iddia eden Semra Kaplan, parkın ve şelalenin yıkılıp yerine inşaat yapılması iznine anlam veremediklerini söyledi.

Keçiören Belediyesi yetkililerinin kendilerine, Büyükşehir Belediyesine danışmaları gerektiğini ve yardım isteklerini karşılıksız bıraktığını aktaran Semra Kaplan, "Biz şikayetimizi yaptık defalarca gittik ama gördüğünüz gibi inşaata başlandı. Yetkililer harekete geçinceye kadar bina bitecek. Çocuklarımız ve biz mağdur oluyoruz. Bir an önce yetkili makamlardan yardım istiyoruz." diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber