?Güngör Dilmen öldü' haberi eşi tarafından yalanlandı

Türk tiyatrosuna birçok eser kazandıran Güngör Dilmen'in (82) öldüğüne ilişkin haberler, eşi Güngör Dilmen tarafından yalanladı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Temmuz 2012 10:21, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sosyal medyada ve gazetelerde öldüğü yönünde haberler yayınlanan Güngör Dilmen'in ailesinden yalanlama geldi. İzmir Medical Park Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavi gören Dilmen'in eşi Güngör Dilmen, yapılan haberlerin sinir bozucu olduğunu belirtti. Haberlere çok üzüldüğünü ifade eden Dilmen, "Her yerden telefonlar geldi. Bana ağlıyorlardı. Ben ne yapayım? Ben kime ağlayayım?" diyerek tepkisini dile getirdi.

EŞİNİN İYİLEŞMESİ İÇİN ESERLERİNDEN PASAJLAR OKUYOR

Eşine moral vermek için eserlerinden parçalar okuduğunu ve oyunlarından bölümler izlettiğini söyleyen Dilmen, "İnançla, inatla eserlerinden pasajlar okuyarak, anılarını anlatarak her geçen gün iyileşmesi gerektiğine inandırmaya çalıştım onu. Tüm bunların sonunda solunum aygıtına bağlı olan eşim bana ağlayarak yanıt verdi. Yanıt alamadığım günlerde, gece evde tek başıma ağladım ama sabah yine dipdiri, vazgeçmeden, tazelenen güçle devam ettim. Bu yolda önce yapayalnızdım ama hastanenin psikolog hanımından, oda arkadaşlarımdan, doktorlardan, hastane müdüründen ve dostlarımdan güç aldım. Hepsine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

"DURUMU KRİTİK"

Eşi iyileştikten sonra yapacaklarını anlatan Dilmen," Eşim iyileşirse güzelce dinlendikten sonra yapacağımız şey, iyi bir huzurevi seçip orada kalmak. Seçeceğimiz huzurevi iki odalı olacak. Bir odasında biz kalacağız, diğer odası eşimin kitaplığı olacak ve yarım kalan eserlerine burada devam edecek inşallah" diye konuştu.

Güngör Dilmen'in sağlık durumu hakkında bilgi veren Medical Park Hastanesi Başhekim Yardımcısı Zeki Hozer ise, Dilmen'in sağlık durumunun kritik olduğunu ifade ederek, "Yoğun bakımda olan bir hastamız. Tıbbi olarak maalesef çok iyi durumda değil. Şu anda "derin koma" olarak tabir ettiğimiz, bilinci kapalı bir durumda. Akciğerine destek olan bir makineye bağlı. Sağlığının yerine gelmesi için her türlü imkanı kullanıyoruz" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber